Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 βήματα για καλοσχηματισμένα φρύδια

Θα έχεις τέλεια φρύδια από εδώ και πέρα


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, ένα πράγμα κάνω κάθε φορά πριν φύγω από το σπίτι (ή ακόμα και αν είμαι σπίτι): θα ενυδατώσω την επιδερμίδα μου και θα βάψω τα φρύδια μου. Και άβαφτη να είμαι τα φρύδια μου πρέπει να είναι φτιαγμένα.

Μου πήρε πολύυυυυ καιρό, μέχρι να μάθω να τα κάνω καλά. Θεωρώ ότι υπάρχει ακόμη «χώρος» για βελτίωση, αλλά μαθαίνω κάθε μέρα.

Για να είναι πάντα στην εντέλεια τα φρύδια μου όμως, χρειάζομαι και τα κατάλληλα εργαλεία και προϊόντα. Αυτά που χρησιμοποιώ τελευταία, από την προετοιμασία των φρυδιών μου, μέχρι και την ώρα που τα βάφω, είναι τα παρακάτω.

Έλαιο ομορφιάς (για προετοιμασία)

Είτε είναι δαφνέλαιο, είτε argan oil ένα τέτοιο λαδάκι πρέπει να το εφαρμόζεις σχεδόν καθημερινά αν θέλεις να μακρύνουν πιο γρήγορα οι τρίχες των φρυδιών σου.

Serum φρυδιών

Κι όμως υπάρχουν serum και για τα φρύδια. Ένα τέτοιο προϊόν θα τα κάνει και πιο υγιή, αλλά θα κάνει θαύματα και στις άνισες τρίχες των φρυδιών.

Spoolie

Χρειάζεσαι ένα spoolie (χτενάκι) για να χτενίζεις τις τρίχες των φρυδιών για πριν τα βάψεις, αλλά και κατά την διάρκεια που τα βάφεις. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις που «πατάνε» οι τρίχες σου και που χρειάζονται τα φρύδια σου «γέμισμα».  

Μολύβι φρυδιών

Προσωπικά προτιμώ ένα μολύβι σε πιο cool tone απόχρωση (που να μην κοκκινίζει δηλαδή) και το οποίο να έχει λεπτή μύτη για να μπορώ να σχεδιάσω μικρές γραμμές που θυμίζουν τρίχες. Σχεδιάζω πρώτα το σχήμα που θέλω να έχουν τα φρύδια μου και έπειτα, «γεμίζω» με το μολύβι, ενώ παράλληλα χτενίζω με το spoolie.

Brow Gel

Το brow gel είναι σημαντικό για να σταθεροποιήσεις και να γεμίσεις όλα τα κενά που μπορεί να υπάρχουν στα φρύδια σου. Επίσης, θα τονίσει τις τρίχες των φρυδιών σου με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο φυσικές.

Kεντρική φωτό: A L L E F . V I N I C I U S Δ / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.