Skip to main content

BEAUTY TIPS

Holiday mistakes: 4 συμβουλές για να αποφύγεις τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ των γιορτών!

Glam mood, χωρίς υπερβολές



Σιγά σιγά οι γιορτές πλησιάζουν και οι ετοιμασίες για τις συναντήσεις με τους φίλους και την οικογένεια έχουν ήδη προγραμματιστεί. Για τις beauty lovers ίσως είναι μια δύσκολη περίοδος βέβαια, μιας και αναζητούν τα πιο hot μυστικά ομορφιάς και όλες τις νέες τάσεις, για να λάμπουν από την κορυφή έως τα νύχια! 

Θέλεις να νιώσεις μοναδική, υπέρκομψη και απαστράπτουσα, αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα. Για να μη σου μπει και αυτή η χρονιά με λάθη στο μακιγιάζ που μπορούν να αποδειχτούν καταστροφικά για τη συνολική σου εικόνα, σου έχω ετοιμάσει τα παρακάτω tips, που θα σε βάλουν στο σωστό δρόμο.

1. Επιδερμίδα με λέπια

Αν υπάρχει ένα και μόνο αρνητικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αυτό λέγεται ξηροδερμία. Ο συνδυασμός της με το makeup αποτελεί αισθητική βόμβα, αφού σίγουρα τα δυο τους δεν ταιριάζουν καθόλου και το αποτέλεσμα δε θα το χαρακτήριζα αψεγάδιαστο, αλλά μάλλον το αντίθετο. Η προετοιμασία του δέρματος είναι το κλειδί. Κάνε απολέπιση και ενυδάτωση, πριν εφαρμόσεις το makeup. Όσο πιο απαλό είναι, τόσο πιο ομοιόμορφη θα είναι η κάλυψη.

2. Άφθονο glitter

Όσο κι αν η τάση προστάζει γυαλάδες στο μακιγιάζ, είναι καλό να έχεις κατά νου πως παν μέτρον άριστον. Αντί να καταλήξεις με τεράστια ποσότητα glitter επάνω σου, επίλεξε ελαφρώς γυαλιστερές σκιές, που χαρίζουν την απαραίτητη λάμψη τοπικά, χωρίς υπερβολές.

3. Λάμψη με διάρκεια

Ένα πάρτι ή μια εκδήλωση διαρκεί συνήθως πολλές ώρες. Έτσι θέλεις να είναι και το μακιγιάζ σου, σχεδόν 24ωρο. Για να μη χαθεί η λάμψη της σκιάς, όταν πέφτει το φως επάνω στα μάτια και να διατηρήσεις αυτό το παιχνιδιάρικο βλέμμα, προτίμησε να απλώσεις μια βάση στα μάτια, πριν τη σκιά. Πως μπορείς να το κάνεις αυτό, αν δεν έχεις το κατάλληλο προϊόν; Οι μπεζ – κρεμ σκιές λειτουργούν επίσης ως βάσεις. Βάλε λίγη ποσότητα, σε όλη την επιφάνεια του ματιού.

4. Ποιος κάλεσε τον κλόουν; 

Τα κόκκινα κραγιόν, αλλά και όλα τα σκούρα, τύπου berry, είναι must στο φετινό μακιγιάζ. Απέφυγε τα "πασαλείμματα", χρησιμοποιώντας αρχικά ένα μολύβι χειλιών για το περίγραμμα, στην ίδια ή πολύ κοντινή απόχρωση με το κραγιόν. Το ίδιο θα κάνεις αν προτιμήσεις ένα natural, nude lip look. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.