Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ο απόλυτος οδηγός για μαλλιά σαν μετάξι

3 βήματα και 3 προϊόντα καταφέρνουν να μετατρέψουν τα μαλλιά σου σε… βελούδινα.


Κέλλυ Νόβακ

Έχω σγουρά μαλλιά και λεπτή τρίχα. Κακός συνδυασμός. Αρχικά, γιατί η τρίχα μου δεν «αντέχει» τις φυσικές μου μπούκλες και έπειτα γιατί η λεπτή και ταλαιπωρημένη από τις βαφές τρίχα μου, φριζάρει με το… «καλημέρα σας».

Γι’ αυτό και φροντίζω αρκετά τα μαλλιά μου (ίσως περισσότερο απ’ ότι άλλες γυναίκες χρειάζεται να κάνουν) και… φροντίζω να έχω τους καλύτερους συμμάχους όταν τα περιποιούμαι!

Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων λοιπόν, που καταφέρνει τελικά και μου προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιο είναι αυτό; Μαλλιά χωρίς κόμπους (σ.σ. τα σγουρά μαλλιά μπλέκονται μεταξύ τους πανεύκολα) τα οποία είναι μαλακά σαν μετάξι!

Τρία πράγματα κάνω λοιπόν και τρία προϊόντα με βοηθούν να έχω πάντα απαλά μαλλιά και κυρίως; Υγιή μαλλιά!

Βήμα #1: Καθαρισμός

Φροντίζω να λούζω τα μαλλιά μου με ένα σούπερ θρεπτικό σαμπουάν. Ένα που να περιέχει συστατικά τα οποία θρέφουν και αναδομούν την τρίχα.

Κατάλληλο προϊόν: Dercos Nutrient Nutri Protein Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά

3steps4smoothhair_01.JPG

Θρεπτικό σαμπουάν για ξηρά μαλλιά. Ο συνδυασμός του θρεπτικού ελαίου pracaxi & της επανορθωτικής κινόα, θρέφει εντατικά την τρίχα, ενδυναμώνει τα μαλλιά και τους χαρίζει απαλότητα.

Βήμα #2: Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση για μαλλιά σαν τα δικά μου (και τα μαλλιά όλων των γυναικών γενικότερα) είναι το Α και το Ω. Το κατάλληλο προϊόν είναι ένα conditioner το οποίο προσφέρει εντατική και βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα.

Κατάλληλο προϊόν: Syoss Curls Conditioner

3steps4smoothhair_02.JPG

Το Syoss με KeraLipid Technology που αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές προσφέρει την επαγγελματική ποιότητα που χρειάζονται τα μαλλιά μας. Για επαγγελματική περιποίηση κάθε μέρα. Ειδικά σχεδιασμένο για κυματιστά και μαλλιά με μπούκλες: α) χαρίζει ενυδάτωση στις ξηρές περιοχές των μαλλιών για αξεπέραστη απαλότητα, β) ελέγχει το φριζάρισμα χωρίς τη χρήση από πιστολάκι.

Βήμα #3: Θρέψη

Δεν υπάρχει περίπτωση να λούσω τα μαλλιά μου και να μην εφαρμόσω μετά μια θρεπτική μάσκα μαλλιών! Είναι από τα βασικά βήματα της ρουτίνας των μαλλιών μου, ειδικά όταν είναι τόσο ταλαιπωρημένα. Γι’ αυτό προσφέρω θρέψη x3 στην αδύναμη τρίχα μου με μία μάσκα μαλλιών που αφήνω όση περισσότερη ώρα μπορώ!

Κατάλληλο προϊόν: Banana Hair Food Μάσκα Θρέψης 3 σε 1

3steps4smoothhair_03.JPG

Η πρώτη μάσκα μαλλιών 3 σε 1 με 98% φυσική προέλευση, εμπλουτισμένη με μπανάνα για θρέψη των ξηρών μαλλιών. Η πλούσια υφή της απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά. Τρεις διαφορετικοί τρόποι χρήσης - σαν conditioner, μάσκα ή χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά - αλλά μόνο 1 αποτέλεσμα: super θρέψη των ξηρών μαλλιών!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ