Απόκτησε τα ζυγωματικά της Angelina Jolie, με 4 απλές κινήσεις!

 Trick it like a pro.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα έντονα ζυγωματικά δημιουργούν πανέμορφες λεπτές γωνίες στο πρόσωπο και προσδίδουν αυθεντική θηλυκότητα και γοητεία. Δυστυχώς, δεν είμαστε όλες γεννημένες με την ευλογία της Angelina Jolie για παράδειγμα, που αξίζει να ζηλέψεις αυτό το χαρακτηριστικό της. 

Ρώτησα κι έμαθα ποιο είναι το πιο πρακτικό κόλπο, για να ενισχύσεις αυτό το σημείο του προσώπου σου, με τη χρήση προϊόντων μακιγιάζ. Δημιούργησε, λοιπόν, την ψευδαίσθηση των έντονων και φυσικών ζυγωματικών ως εξής:

1. Αρχικά, προτίμησε ματ ρουζ και bronzer με κρεμώδη υφή, τα οποία επιτρέπουν μια πιο καθαρή εφαρμογή, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα αναμίξεις χωρίς να ξεφύγεις από τα όρια. Όσο για τα πινελάκια, χρησιμοποίησε διπλής σύνθεσης, που δίνουν ένα άψογο και φυσικό φινίρισμα. 

2. Μετά την εφαρμογή της ενυδατική και του foundation, άπλωσε μικρή ποσότητα highlighter στα μήλα και μέχρι το αυτί, το κέντρο του μετώπου και το πιγούνι. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις, μέχρι το προϊόν να αναμιχθεί πλήρως με τη βάση. 

3. Βρες την αρχή των ζυγωματικών και ξεκίνα από εκείνο το σημείο. Εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα bronzer κατά μήκος της γραμμής μέχρι τα μήλα. Μ' αυτό τον τρόπο "σχηματίζεις" τα ζυγωματικά σου, οπότε δεν είναι ανάγκη να βάλεις ένα προϊόν με λάμψη ή γυαλιστερά στοιχεία. Το ματ φινίρισμα είναι η καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσεις "βάθος". 

4. Χαμογέλα και βάλε λίγο ρουζ στα μάγουλα. Περιόρισε το χρώμα στα μήλα, χωρίς να το «τραβήξεις» προς τα πίσω, γιατί θα κοκκινίσει όλο σου το πρόσωπο. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares