Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πολύτιμα Beauty Tips που όλες πρέπει να ακολουθούμε

Μην αμελείς ποτέ την ρουτίνα της περιποίησής σου αν θες να δείχνεις πάντα φρέσκια και λαμπερή


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

1. Ξεκινάμε με μία μίνι αποτοξίνωση. Προκείμενου, να απαλλαγούμε από το πρήξιμο και την κατακράτηση, φροντίζουμε να καταναλώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό και πολλά ζεστά αφεψήματα. Μπορούμε ακόμα, να προσθέσουμε λεμόνι και τζίντζερ (πιπερόριζα) τα οποία αποτελούν δύο από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών.

2. Επόμενο task στη λίστα μας, είναι οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Κάνουμε μια προσπάθεια να μειώσουμε τη ζάχαρη στην καθημερινότητα μας ενώ παράλληλα εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες και περιορίζουμε την ποσότητα των αλκοολούχων ποτών.

3. Είναι αρκετά σημαντικό να εξασφαλίσουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για την προσωπική μας περιποίηση. Πρώτο στάδιο: Αποτρίχωση! Χρησιμοποιούμε τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος και προσώπου Strep, από την πολυτελής και ενυδατική σειρά Strep Argan Oil που περιέχει βιολογικό αργανέλαιο το οποίο κάνει τη διαδικασία της αποτρίχωσης πιο ανώδυνη και την επιδερμίδα μας πολύ πιο ενυδατωμένη και η επιδερμίδα μας γίνεται ξανά λεία και φωτεινή.

4. Επόμενο βήμα στα beauty tasks μας αποτελεί η φροντίδα της επιδερμίδας. Ξεκινάμε με ένα scrub προσώπου ήπιας απολέπισης και συνεχίζουμε με μία μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης για την άμεση ενυδάτωση του προσώπου μας και την επανόρθωση της ταλαιπωρημένης μας επιδερμίδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις εξόδους και το συνεχόμενο μακιγιάζ το δέρμα μας έχει αφυδατωθεί και ξηραθεί.

5. Αφού τελειώσουμε με την ενυδάτωση του προσώπου μας, έρχεται η ώρα για ένα χαλαρωτικό αλλά και αναζωογονητικό μπάνιο. Βάζουμε την αγαπημένη μας μουσική να παίζει, χαμηλώνουμε τα φώτα, ανάβουμε προσεκτικά μικρά κεριά με άρωμα κανέλα και βανίλια και μετατρέπουμε το μπάνιο στο απόλυτα δικό μας προσωπικό spa.

6. Λίγο μετά το μπάνιο μας και όσο είναι ακόμα τα μαλλιά μας υγρά βάζουμε στις άκρες λίγο λάδι καρύδας για να μαλακώσουν και να μπορούμε πιο εύκολα να τα ξεμπερδέψουμε. Τέλος, ολοκληρώνουμε την περιποίηση μας με extra ενυδατικές κρέμες για το σώμα εξασφαλίζοντας έτσι μια αναζωογονημένη, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου