Skip to main content

BEAUTY TIPS

Καφέ κηλίδες: Πώς θα τις καταπολεμήσεις;

Δεν έχουν ηλικία... αλλά εμείς έχουμε τρόπο να τις καταπολεμήσουμε!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η εμφάνιση των καφέ κηλίδων προκαλεί μία ανομοιογενή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα μας χάνει τη λάμψη του. Ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής τους, δηλαδή αν οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε ατέλειες του δέρματος, οι καφέ κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών. Αυτά τα ανεπιθύμητα σημάδια που μερικές φορές μοιάζει ότι δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, αντιπροσωπεύουν το 3ο κατά σειρά πρόβλημα ομορφιάς για το οποίο ανησυχούν οι γυναίκες.  Το 2019, η Caudalie παρουσιάζει τη νέα λύση για να βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν ξανά μία πιο λαμπερή και ομοιογενή επιδερμίδα μέσα από ιεροτελεστεία περιποίησης τριών βημάτων.

 

ΒΗΜΑ #1

Η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream αποτελεί μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης. Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος. Έφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο στρώμα, σαν μάσκα.

 

VINOPERFECT NIGHT CREAM.jpg Η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουμε στο δέρμα μας, όλα τα δραστικά συστατικά που έχει ανάγκη. Η λύση για μία επιδερμίδα ορατά πιο φωτεινή και πιο λαμπερή το επόμενο πρωί; Μία ιεροτελεστία σε τρία βήματα που συνδυάζει την Concentrated Brightening Essence, το Radiance Serum Complexion Correcting και ολοκληρώνεται με την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream. Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε με μία νέα φωτεινή όψη.  4424-Vinoperfect_Quote.jpg    

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή