Skip to main content

BEAUTY TIPS

Γιατί η αποτοξίνωση στο δέρμα σου είναι απαραίτητη;

Μάθε ακριβώς όσα πρέπει να κάνεις


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Για να δείχνει το πρόσωπό σου λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό

1. Δώσε στην επιδερμίδα σου τα συστατικά που χρειάζεται
H χρήση ενός ενυδατικού σέρουμ οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα κρίνεται απαραίτητη για την αναζωογόνηση του δέρματος, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. Αναζήτησε φόρμουλες με υαλουρονικό οξύ, που γεμίζει τις ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα. Θα παρατηρήσεις αμέσως τη διαφορά. Πρόσφατες μελέτες, άλλωστε, δείχνουν ότι τα σωστά ενυδατωμένα κύτταρα μπορούν καλύτερα να μεταφέρουν μηνύματα ανανέωσης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας συνολική αναζωογόνηση.

2. Επένδυσε: Σε κρέμες με αντιοξειδωτικά

Προσθέτοντας αυτούς τους ισχυρούς εξολοθρευτές ελεύθερων ριζών στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, βοηθάς το δέρμα σου να αντιστέκεται σθεναρά στην ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και τη γήρανση. Επιπλέον, για να σιγουρευτείς για το αποτέλεσμα, πρέπει όχι μόνο να απλώνεις προϊόντα περιποίησης με αντιοξειδωτικά, αλλά και να τρως τροφές που τα περιέχουν. Φρόντισε οι αντιγηραντικές κρέμες σου να περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε και κατανάλωνε καθημερινά ντομάτες, μούρα και σκούρα πράσινα λαχανικά.

3. Καθάρισε: Το δέρμα σου στον «ατμό»
Τις περισσότερες φορές η ειδικός χρησιμοποιεί ένα ζεστό κομμάτι υφάσματος, το οποίο εφαρμόζει στο πρόσωπο πιέζοντάς το με τα δάχτυλα. Αυτό γίνεται γιατί οι μαλάξεις ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας φρέσκια όψη στο πρόσωπο, απαλύνοντας μαύρους κύκλους και προετοιμάζοντας κατάλληλα το δέρμα για να δεχτεί τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Στο σπίτι γέμισε το νιπτήρα με ζεστό νερό, πρόσθεσε 20 σταγόνες λάδι λεβάντας και βούτηξε μέσα μια πετσέτα. Στύψε την πετσέτα και κάνε ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Ολοκλήρωσε αυτό το mini spa βρέχοντας το πρόσωπο με κρύο νερό, για να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος.

4. Κάνε μασάζ μόνη σου
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την ελαστικότητα της επιδερμίδας, τονώνει τους ιστούς και λειαίνει τις ρυτίδες. Άπλωσε ένα λάδι για το πρόσωπο ή μια κρέμα ενυδάτωσης σε μορφή τζελ στις παλάμες σου, ξεκίνησεμε ανοδικές κινήσεις από το λαιμό μέχρι το σαγόνι, σύρε τα δάχτυλα κατά μήκος του.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ