Συμβουλές ομορφιάς για... μεγάλα μωρά! - AllYou.gr

Search

 

Συμβουλές ομορφιάς για... μεγάλα μωρά!

Πολύτιμες χρήσεις τις baby powder που δεν γνώριζες

04 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η παιδική πούδρα είναι ένα προϊόν που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση ενώ συχνά ανακουφίζει την επιδερμίδα. Είναι γνωστό επίσης για τη λύση που δίνει σε θέματα καθαριότητας όπως είναι οι λεκέδες. Εκείνο όμως που πιθανότατα δεν γνωρίζεις είναι ότι έχει πολλές beauty ιδιότητες. Τα αποτελέσματα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακά.

Μαλλιά: Αν απλώσεις στα μαλλιά σου  μικρή ποσότητα baby powder θα απορροφήσει τη λιπαρότητα και παράλληλα θα χαρίσει όγκο.  Παράλληλα προστατεύει την τρίχα και δεν την ταλαιπωρεί οπότε μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα όσο συχνά θες

Βλεφαρίδες: Λειτουργεί ως primer αλλά και ως κλασική πούδρα. Άπλωσε  ελάχιστη ποσότητα σε ένα βουρτσάκι μιας χρήσης και πέρασε τις βλεφαρίδες σου. Στη συνέχεια άπλωσε κανονικά τη μάσκαρα. Το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες ενώ οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν τέλειες.

Αποσμητικό: Αν σου τελείωσε το αποσμητικό μπορείς να απλώσεις στις μασχάλες σου μία  μικρή ποσότητα. Δεν επιτρέπει την εφίδρωση ενώ αφήνει μια υπέροχη, πουδρένια και διακριτική μυρωδιά.

 

does-baby-powder-cause-cancer.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

To beauty kit ενός 90’s girl

‘Eμπνευση από τα κορίτσια του Λόγω Τιμής

Εxpress μαγικιάζ

'Οταν έχεις στη διάθεσή σου μόνο 5'