6 βήματα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα

Δε θέλω να σε αγχώσω... αλλά έχεις στη διάθεσή σου κάτι λιγότερο από 2 μήνες!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Μπορείς όμως να καταπολεμήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την κυτταρίτιδα.

Ακολούθησε τις παρακάτω 6 συμβουλές ( με πειθαρχία εεε;;;; ) και να είσαι σίγουρη πως τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

1. Τέλος στη ζάχαρη για 2 μήνες. Όσο πιο γρήγορα σταματήσεις τα γλυκά και όλες τις τροφές που περιέχουν μεγάλη αναλογία ζάχαρης, τόσο πιο γρήγορα θα δεις βελτίωση στο σώμα σου.

2. Μην σταματάς να κινείσαι! Όσο περισσότερη αερόβια γυμναστική, περπάτημα, τρέξιμο κάνεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

3. Κόψε το αλάτι. Στα σούπερ μάρκετ θα βρεις πάρα πολλά τρόφιμα που είναι χωρίς αλάτι και δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα, πολλές εταιρίες έχουν βγάλει βούτυρα αλλά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς καθόλου αλάτι και χωρίς μεγάλη αλλαγή στη γεύση. Δοκίμασέ τα.

4. Κάνε συχνή απολέπιση. Χρησιμοποίησε τις ειδικές βούρτσες απολέπισης, καθάρισε το δέρμα σου τακτικά και δώσε με αυτόν τον τρόπο ώθηση στην κυκλοφορία του αίματος στα πιο προβληματικά σημεία. 

5. Κόψε το κάπνισμα. Αν θέλεις εντελώς αψεγάδιαστο δέρμα τότε πρέπει να κάνεις και αυτή τη «θυσία». Το δέρμα σου θα γίνει πιο λείο, η υγεία σου θα καλυτερέψει και θα νιώσεις πολύ πιο όμορφα με την εικόνα σου.

6. Πες τέλος στο στρες. Κι όμως, ειδικοί δερματολόγοι αναφέρουν πως το στρες βοηθάει στη δημιουργία κυτταρίτιδας. Ξεκίνα τον διαλογισμό και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει πολύ στο να μειώσεις το άγχος αλλά και στο να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

 

adriespil_59614002_2379802745404039_3068253120377450477_n.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares