6 βήματα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα - AllYou.gr

Search

 

6 βήματα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα

Δε θέλω να σε αγχώσω... αλλά έχεις στη διάθεσή σου κάτι λιγότερο από 2 μήνες!

23 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Μπορείς όμως να καταπολεμήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την κυτταρίτιδα.

Ακολούθησε τις παρακάτω 6 συμβουλές ( με πειθαρχία εεε;;;; ) και να είσαι σίγουρη πως τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

1. Τέλος στη ζάχαρη για 2 μήνες. Όσο πιο γρήγορα σταματήσεις τα γλυκά και όλες τις τροφές που περιέχουν μεγάλη αναλογία ζάχαρης, τόσο πιο γρήγορα θα δεις βελτίωση στο σώμα σου.

2. Μην σταματάς να κινείσαι! Όσο περισσότερη αερόβια γυμναστική, περπάτημα, τρέξιμο κάνεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

3. Κόψε το αλάτι. Στα σούπερ μάρκετ θα βρεις πάρα πολλά τρόφιμα που είναι χωρίς αλάτι και δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα, πολλές εταιρίες έχουν βγάλει βούτυρα αλλά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς καθόλου αλάτι και χωρίς μεγάλη αλλαγή στη γεύση. Δοκίμασέ τα.

4. Κάνε συχνή απολέπιση. Χρησιμοποίησε τις ειδικές βούρτσες απολέπισης, καθάρισε το δέρμα σου τακτικά και δώσε με αυτόν τον τρόπο ώθηση στην κυκλοφορία του αίματος στα πιο προβληματικά σημεία. 

5. Κόψε το κάπνισμα. Αν θέλεις εντελώς αψεγάδιαστο δέρμα τότε πρέπει να κάνεις και αυτή τη «θυσία». Το δέρμα σου θα γίνει πιο λείο, η υγεία σου θα καλυτερέψει και θα νιώσεις πολύ πιο όμορφα με την εικόνα σου.

6. Πες τέλος στο στρες. Κι όμως, ειδικοί δερματολόγοι αναφέρουν πως το στρες βοηθάει στη δημιουργία κυτταρίτιδας. Ξεκίνα τον διαλογισμό και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει πολύ στο να μειώσεις το άγχος αλλά και στο να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

 

adriespil_59614002_2379802745404039_3068253120377450477_n.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

To beauty kit ενός 90’s girl

‘Eμπνευση από τα κορίτσια του Λόγω Τιμής

Εxpress μαγικιάζ

'Οταν έχεις στη διάθεσή σου μόνο 5'