Skip to main content

BEAUTY TIPS

Δημιουργείστε πανεύκολα το απόλυτο beach waves look

Hair Flip και έτοιμη για selfie 



Tα μαλλιά είναι το βασικότερο "αξεσουἀρ" για μια πετυχημένη εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση και όχι άδικα αφού σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 97% των γυναικών θα προτιμούσαν να φύγουν από το σπίτι δίχως μακιγιάζ ή ταιριαστό συνδυασμό ρούχων, παρά με απεριποίητο hair look. Όμως το καλοκαίρι είναι ευχάριστα απρόβλεπτο και έτσι ένα από τα γοητευτικότερα καλοκαιρινά hair looks έχει καταλήξει να είναι το beach waves. Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο λατρεύουν τον ελαφρύ κυματισμό που αποκτούν τα μαλλιά τους μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, αφού το αλάτι, το ζεστό αεράκι και ο ήλιος φροντίζουν ώστε να μας αποζημιώνουν με ένα από τα πιο γοητευτικά ατημέλητα χτενίσματα.

Ωστόσο, το αλάτι της θάλασσας ξηραίνει τα μαλλιά ενώ σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου, η αφυδάτωση παίρνει από τα μαλλιά μας τη λάμψη και τη φυσική ελαστικότητά τους, με αποτέλεσμα να "σπάνε" και να γεμίζουν θαμπάδα. Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο beach waves στα μαλλιά σας από το σπίτι σας χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε στον ήλιο και τη θάλασσα, με μια απλή diy συνταγή για ακαταμάχητες φυσικές μπούκλες και μαλλιά ενυδατωμένα που μυρίζουν καλοκαίρι. Μπορεί η δημιουργία αυτού του look στο σπίτι να μην είναι τόσο χαλαρωτική όσο αν το προέκυπτε κολυμπώντας σε κάποια παραλία αλλά η προστασία των μαλλιών σας αξίζει τον κόπο.

Για να δημιουργήσετε το diy Sea Salt Spray θα χρειαστείτε:

1 κουτάλι της σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι

1 κουτάλι της σούπας έλαιο καρύδας

1 κουτάλι της σούπας conditioner 

1 κούπα ζεστό νερό 

Κάτι έξτρα: μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, αρκεί να μην είναι κανέλα η οποία κάποιες φορές προκαλεί ερεθισμούς.

Αναμείξτε το νερό και το αλάτι ανακινώντας καλά ωσότου το αλάτι διαλυθεί. Προσθέστε ξεχωριστά το έλαιο καρύδας, ανακατέψτε ομοίως και έπειτα προσθέστε το conditioner. Αν έχετε κάποιο αιθέριο έλαιο προσθέστε το στο τέλος. 

Ψεκάστε τα μαλλιά σας και δέστε τα κότσο με ένα χοντρό κοκαλάκι για 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν ή στεγνώστε τα με πιστολάκι στριφογυρίζοντας μερικές τούφες με τα δάχτυλά σας.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανο Σαρτίνι: Ο χωρισμός με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος του Μπράβο!

Ο Ιταλός σκηνοθέτης σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ