Skip to main content

BEAUTY TIPS

Οι Βραζιλιάνες έχουν αυτά τα μυστικά ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς από γυναίκες που έχουν πάντα άμμο στα παπούτσια τους


Ζωή Γκόρου

Δεν μπορεί. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι πέρα από τα γονίδια το οποίο έχει πλέξει το μύθο των Βραζιλιάνων καλλονών. Κι αυτό είναι μια σειρά από beauty tips επηρεασμένα από το τροπικό κλίμα τους και τη τέχνη του beach life.

 

Αποτοξινώνουν την περιοχή των ματιών τους χρησιμοποιώντας μάσκες με αγγούρι. Δροσίζει και σβήνει τους μαύρους κύκλους. Αφήνεις επιθέματα από αγγούρι για δέκα λεπτά στα κλειστά μάτια σου.

masques-yeux-concombre-apaisant-anti-poches.jpg

Το μασάζ είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Οι Βραζιλιάνες δεν θυσιάζουν για τίποτα το μασάζ σώματος που δρα ενάντια στην κατακράτηση υγρών.

massage.jpg

Κάνουν το κόλπο με το νερό καρύδας. Η Andiana Lima για παράδειγμα έχει δηλώσει ότι το αγαπημένο της tip είναι να βουλιάζει με μικρή πετσέτα σε νερό καρύδα και στη συνέχεια να τη τοποθετήσει ως μάσκα στο πρόσωπό της. Δοκίμασέ τη το πρωί και θα νιώσεις απίστευτη δροσιά.

coco.jpg

Το beach hair look του έχουν τρελά. Η Gisele Bündchen κάνει το εξής να πετύχεις το κύμα στα μαλλιά της: ΔΕΝ χρησιμοποιεί ποτέ βούρτσα. Μετά το λούσιμο και αφού απλώσει το conditioner της, περνάει σαν χτένα με τα δάχτυλά της από τα μαλλιά και στη συνέχεια τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά.

Οι Βραζιλιάνες βάζουν την περιποίηση του σώματος πρώτη. Αγαπημένο τους προϊόν η λοσιόν σώματος Brazilian Bum Bum με γκουαράνα του Αμαζόνιου που εξασφαλίζει λεία και σφριγηλή επιδερμίδα σώματος. Αναζήτησε αυτό το συστατικό και σε άλλα προϊόντα σώματος.

bum bum.jpg

Η φροντίδα των άκρων που είναι εκτεθειμένα σχεδόν όλο το χρόνο κάνει τις Βραζιλιάνικες πόλεις να έχουν τα περισσότερα nail bar στον πλανήτη. Τα χρώματα δε που χρησιμοποιούν είναι άπειρα.

Οι Βραζιλιάνες δεν βάφονται πολύ. Αγαπούν τη φυσική ομορφιά που τους χαρίζει ο ήλιος.

Adeus!

baziliangirl.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.