Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτή είναι η απόλυτη afer sun φροντίδα

Πρόσφερέ τη στην επιδερμίδα σου και θα στο ανταποδώσει


Ζωή Γκόρου

Ακόμα και με την αντηλιακή προστασία η επιδερμίδα σου θα εκτεθεί σε κίνδυνο. Ο κίνδυνος λέγεται ακτίνες UVA που μπορούν να εισχωρήσουν βαθιά στην επιδερμίδα σου προκαλώντας ζημιά στα κύτταρα και ακτίνες UVB οι οποίες θα προκαλέσουν αυτή την κοκκινίλα που βλέπεις στο δέρμα σου μετά την παραλία (όχι, δεν θα "γίνει μαύρισμα" απαραίτητα!).

Η after sun φροντίδα είναι το ίδιο σημαντική όσο η αντηλιακή και αυτό γιατί βοηθά την επιδερμίδα σου να αντεπεξέλθει άμεσα από την επίθεση του ήλιου και τις ολέθριες συνέπειες της φωτογήρανσης.

Τα παρακάτω tips είναι απόσταγμα beauty σοφίας και τα μοιράζομαι μαζί σας

Χρησιμοποίησε after sun με aloe vera αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο. Θα ανακουφίσει το δέρμα και θα του χαρίσει ξανά υγρασία και ελαστικότητα. Επένδυσε σε ένα όπως το Cooling Cream-Gel με σύκο και αλόη της Apivita που είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο και για το σώμα.

coolinggel.png

Κάηκες; SOS μην το πάρεις αψήφιστα! Aναζήτησε άμεσα προϊόν με καθαρή aloe vera όπως το Banana Boat (Hondos Center) που θα βοηθήσει στην ανάπλαση της επιδερμίδας σου και κάνε πολλές επαναληπτικές χρήσεις. Την επόμενη ημέρα όχι, δεν δικαιούσαι έκθεση στον ήλιο.

bananaboat.jpg

Βοήθησε την επιδερμίδα του προσώπου σου με ενισχύσεις υγρασίας και αντιοξειδωτική προστασία. Εδώ ένα face mist όπως το Beauty Elixir της Caudalie είναι ιδανική επιλογή. Πριν το χρησιμοποιήσεις τοποθέτησέ το για λίγο στο ψυγείο.

caudalieeliir.jpg

Παρατηρείς ότι στο πρόσωπό σου ο ερεθισμός από τον ήλιο επιμένει; Tι στέκεσαι; Ενισχύσεις! Να έχεις μαζί σου στις διακοπές την εξαιρετική και οικονομική μάσκα προσώπου Clam Mask Aloe του The Body Shop.

Βeauty Tip: Να αποφεύγεις την έκθεση στο ήλιο στις ώρες 11:00 - 15:00

thebodyshopaloemask.jpg

 

Σε πολύ σοβαρές καταστάσεις με συμπτώματα ξεφλουδίσματος θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άμεσα Bepanthol.

bepanthol.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.