Μπικίνι τρίγωνο 2020

Για σωστά περιποιημένο μπικίνι το καλοκαίρι 2020. Όσα πρέπει να ξέρεις για να... καθαρίσεις το τοπίο. 

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τόσο την εμφάνισή σου στην παραλία όσο ένα μπικίνι που δεν είναι σωστά περιποιημένο. Απόφυγε τις... κακοτοπιές με τους παρακάτω τρόπους.

1. Αν έχεις επιλέξει επαγγελματική αποτρίχωση με κερί: Κάνε απολέπιση στην περιοχή από το προηγούμενο βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τις τρίχες που γυρνάνε και προκαλούν αντιαισθητικά σπυράκια. Μην πειράξεις καθόλου τις τρίχες σου με μηχανή. Το κερί έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν η τρίχα είναι μακριά (σε λογικό πάντα στάδιο, μέχρι 2 εκ.). Έτσι θα βοηθήσεις την διαδικασία της αποτρίχωσης, χωρίς να χρειαστεί η αισθητικός σου να ξαναπεράσει από τα ίδια σημεία, κάτι που τις περισσότερες φορές προκαλεί ερεθισμούς. 

2. Αν επιλέγεις το ξυραφάκι στο σπίτι: 1. Άφησε το ξύρισμα σαν το τελευταίο στάδιο στο ντους. Έτσι οι υδρατμοί θα μαλακώσουν τις τρίχες, με αποτέλεσμα το ξυραφάκι να κάνει καλύτερα τη "δουλειά" του και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο. 2. Ξέπλενε το ξυραφάκι σου συχνά για να καθαρίσεις τις λεπίδες από τα νεκρά κύτταρα και τυχόν τρίχες που τις μπλοκάρουν. 3. Εννοείται πως ο αφρός ξυρίσματος είναι απαραίτητος για να έχεις στο τέλος της διαδικασίας απαλό δέρμα χωρίς ερεθισμούς.

 



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares