Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ουπς... ξέχασα το νεσεσέρ!

Φτιάξε νεσεσέρ οικονομικά και με ό,τι υπάρχει στο μίνι μάρκετ ή στο φαρμακείο του νησιού.


Ζωή Γκόρου

‘Eνας μικρός εφιάλτης: Ανοίξατε τη βαλίτσα των διακοπών και το νεσεσέρ απλά δεν ήταν εκεί. Αντίο ρουτίνα ομορφιάς, αντίο προϊοντάκια.

Μην παραδίδετε τα όπλα αμαχητί. Εάν η αγορά τους εξ’ αρχής σας στερεί δύο μέρες διαμονής στο θερινό προορισμό που εδώ και μήνες ονειρευόσασταν βλέποντας με τις ώρες φωτογραφίες στο google images, τότε η παρακάτω λίστα θα σας φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι το μίνι μάρκετ ή το μοναδικό φαρμακείο του νησιού της άγονης γραμμής στο οποίο η μοίρα ήθελε να βρεθείτε δίχως το beauty case μπορεί να είναι –και να μην το ξέρει– ένας πρώτης τάξεως Hondos.

Όλα είναι θέμα έξυπνων επιλογών. Voila.

Ok, λείπει σαμπουάν/conditioner. Το κλασικό Johnson’s Baby Sham­poo είναι η πιο σοφή επιλογή. Το σαμπουάν με το κολλητικό άρωμα μωρού έχει πολύ απαλή σύνθεση ακριβώς γιατί είναι bebe προϊόν. Ενυδατώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά μια χαρά.

Η κλασική μπλε Nivea. Ναι, μάλιστα, το μπλε βαζάκι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και θα μαλακώσει φτέρνες και αγκώνες. Επιπλέον, κλειδώνει την υγρασία μετά το απογευματινό μπάνιο κάνοντας την επιδερμίδα να λάμπει.

johnson.jpg

Για λίγες μέρες μόνο σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε αντί για αφρόλουτρο το κλασικό σαπούνι Καραβάκι του δικού μας Papout­sani (κατά προτίμηση με χαμομήλι).

papoutsanis.jpg

Για αντιηλιακό επιλέξτε τα all time clas­sic προϊόντα των σούπερ μάρκετ με μεγάλη ιστορία και καλή τιμή (Cop­per­tone, Piz Buin, Gar­nier, Nivea). Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11.00π.μ και 15.00μ.μ και κάντε το στυλάτο ψάθινο καπελάκι σας απαραίτητο αξεσουάρ παραλίας.

Η ενυδάτωση προσώπου και σώματος είναι κάτι παραπάνω από must. Aγοράζετε λοιπόν μία Bepan­thol από το φαρμακείο και καθαρίσατε! Ακόμα παίζει ιδανικά το ρόλο after sun.

Σας παραδεχόμαστε εάν κάπου ανακαλύψετε στο ταπεινό μίνι μάρκετ και μία cult οδοντόπαστα Kolynos!!!

kolynos-12.jpg

Σκεφτείτε απλά. Οι διακοπές έτσι κι αλλιώς ομορφαίνουν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department