Skip to main content

BEAUTY TIPS

O signature σινιόν κότσος της Meghan Markle

Βeauty queen διάβασε πως θα τον πετύχεις


Ζωή Γκόρου

Η Meghan Markle, από την ημέρα της άφιξής της στο Μπάκιγκχαμ έχει σημειώσει ήδη μια τεράστια συμβολή στη διαμόρφωση των beauty trends. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η influencer της royal Βρετανικής οικογένειας με άπειρους followers αλλά και haters. Μετά λοιπόν τη δημιουργία του fashion brand "Smart Works" με ρούχα που είναι ταμάμ για μια εργάζομενη γυναίκα ή μια γυναίκα που αναζητά δουλειά (κάτι που εικάζουμε ότι γνωρίζει τι εστί καθώς έχει όσο να'ναι βρεθεί μια εποχή ως εργαζόμενη στην τηλεοπτική σειρά suits) θα μπορούσαμε να της προτείνουμε και beauty brand. Προς το παρόν, θα αρκεστούμε στην μεγάλη επίδραση που έχει στις τάσεις του μακιγιάζ και το hairstyle. Nα παραδεχτούμε ladies, ότι η Meghan είναι αυτή που έφερε πίσω το natural look, που έκανε τους make up artists να προσθέσουν fake φακίδες στα μοντέλα, που μας έκανε να αγαπήσουμε το ελαφρύ smoky eye look και αυτόν τον χαρακτηριστικό κότσο. 

Πάμε λοιπόν: Το σινιόν hairstyle της Δούκισσας του Σάσεξ, έχει γίνει η υπογραφή της, κάτι που οι περισσότερες royalties και γυναίκες πολιτικοί κάνουν ως πρακτική γιατί χρειάζονται μοτίβα στο look τους. Στο συμπέρασμα αυτό μπορεί κανείς να φτάσει βλέποντας ότι πια στις περισσότερες πρόσφατες εμφανίσεις της, o κότσος είναι εκεί, παρών και αξιοζήλευτος γιατί είναι πολύ-πολύ chic.

Toν θαυμάσαμε στην πρόσφατη περιοδία της με τον μικρό 'Αρτσι στη Ν. Αφρική

 

 

 

https://www.instagram.com/p/B21cwD-lLZq/

https://www.instagram.com/p/B21o026Fq8b/

https://www.instagram.com/p/B21J2_yl_rc/

 

Μεγαλειωτάτη, λέμε να το προσπαθήσουμε. Τι λες;

Bήμα 1ο 

'Απλωσε στα μαλλιά σου ένα σπρέι Προστασίας και λάμψης όπως αυτόν την Pantene Pro-V και χτένισε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς sleek για να τον πετύχεις. Απλά χτένισε τα καλά και φτιάξε μια τέλεια χωρίστρα στη μέση. 

 

 

 Βήμα 2οΠιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό κότσο στο ύψος του αυχένα με ένα λάχτικο. Στερέωσε πολύ καλά με τσιμπιδάκια που πρέπει να τα τοποθετήσεις έτσι ώστε να είναι κρυφά.  Βήμα 3ο Τώρα θα πρέπει να απλώσεις ένα hairspray για άμεσο κράτημα μεγάλης διάρκειας σε όλο το χτένισμα όπως το Lock it Studio Pro της L'Oreal Paris. Άπλωστε λίγο και στη χτένα σου και χτένισε λίγο το στεφάνι των μαλλιών για να μην έχεις τρίχες που πετούν.    

 

 

Τip:  'Aφησε αριστερά και δεξιά δύο πιο κοντές τούφες ελεύθερες για να μην είναι το look "στημένο".

Ο κότσος αυτός δεν προορίζεται μόνο για γάμο. Μπορεί να καμουφλάρει άνετα μια bad hair day με τζιν και αθλητικά. Η Meghan το έχει κάνει. 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ