Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η ομορφιά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Οι καμπάνιες και τα προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις για να στηρίξεις τον αγώνα


Ζωή Γκόρου

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο η ομορφιά στηρίζει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού εστίαζοντας στην αξία της πρόληψης. Ακολούθησε τις δράσεις τους, πόσταρε στα social media τη δραστηριότητά τους, στήριξε τα προϊόντα που στηρίζουν τον αγώνα και πάρε ενεργά μέρος.

Διάβασε ποιες εταιρείες έχουν σχετικές ενέργειες.

Avon, The Pink Light Project

'Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Avon στηρίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Φέτος, ρίχνει φως σε αυτόν με την καμπάνια Pink Light Project και το μότο "ελέγχεις αριστερά, ελέγχεις δεξιά. Το πιο σημαντικό μάθημα στο δρόμο της ζωής σου". Σκοπό έχει να παρακινήσει παγκόσμια τις γυναίκες να μην παραμελούν τον τακτικό έλεγχο των μαστών τους. Για την υποστήριξη αυτής της εκστρατείας μπορείς να αγοράσεις προϊόντα της Avon εδώ 

 

  • Για τις ανάγκες τις εκστρατείας έγινε μεγάλη εκδήλωση ενημέρωση στον τύπο

 

Estee Lauder, Pink Ribbon

Κάθε χρόνο το «ροζ βραχιόλι» του σχεδιαστή Δούκα με πρέσβυρα την Ελένη Μενεγάκη αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, τυγχάνει θερμής αποδοχής από όλον τον κόσμο και πρωτίστως. Αυτή τη χρονιά, η Estée Lauder συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για να ενισχύσει το ταξίδι της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Κάθε αγορά pink ribbon bracelet βοηθάει γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν εξέταση μαστογραφίας μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου. 

  • Για τις ανάγκες της εκστρατείας θα φωταγωγηθεί ροζ το Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Αθήνα.

#BlueNailsMonth, La Roche Posay  

H La Roche-Posay για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του καρκίνου και να συμβάλει θετικά στη ψυχολογία των ασθενών λανσάρει το συλλεκτικό «μπλε βερνίκι νυχιών Τοleriane Silicium» και καλεί όλες τις γυναίκες να διαδώσουν το μήνυμα #BlueΝailsΜonth.

Η La Roche-Posay πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, υποστηρίζει  τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα. Στόχος της εκστρατείας αυτής,  είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά.

  • Για τις ανάγκες τις εκστρατείας πραγματοποιήθηκε event όπου οι προσκαλεσμένες έβαψαν τα νύχια τους σε απόχρωση Μπλε Toleriane Silicium της La Roche Posay. Μπορείς να κάνες το ίδιο.

Ink on Pink, ghd

Για πρώτη φορά, η ghd σε συνεργασία με τον David Allen, διακοσμεί με τατουάζ τις πρωτοποριακές πρέσες της, ghd platinum+ και gold. Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος tattoo artist σχεδίασε εντυπωσιακά αιθέρια floral σχέδια, σε απαλό ροζ φόντο, αποτίνοντας φόρο τιμής στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Tα εμβληματικά floral σχέδια του David φέρουν μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κάνοντας το έργο του να γίνεται κάτι περισσότερο από ένα τατουάζ, ένα σύμβολο ζωής και αναγέννησης.  

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε πώληση πρέσας από την limited edition συλλογή “Ink on Pink”, η ghd Ελλάδας προσφέρει 10€ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής».

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30