Skip to main content

BEAUTY TIPS

Victoria’s Secret Show: Οι "άγγελοι" μάς αποκαλύπτουν τα πιο hot beauty μυστικά τους!

Must follow.



Έπειτα από μήνες προπόνησης, διατροφής και προετοιμασίας, τα μοντέλα-άγγελοι της Victoria’s Secret περπάτησαν στις πασαρέλες του Λονδίνου και άφησαν το σύμπαν άφωνο με την απερίγραπτη ομορφιά τους. Κάπου ανάμεσα στα παρασκήνια, τα σέξι θηλυκά είχαν την ευκαιρία να μας αποκαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν, πριν τα φλας πάρουν φωτιά στο πέρασμα τους.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι..

• Η Adriana Lima πίνει άφθονο νερό καρύδας καθημερινά, για να διατηρεί την επιδερμίδα της υγιή και λαμπερή. Επίσης, προτιμάει φυσικούς χυμούς εξωτικών φρούτων. 

• Η Alessandra Ambrosio λατρεύει τις ενυδατικές κρέμες και τα σέρουμ για το πρόσωπο. Φοράει πάντοτε αντηλιακή κρέμα, για την πρόληψη των ρυτίδων. 

• Η Constance Jablonski δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της άρωμα σε μορφή stick. "Φοράει" το μικρό μυστικό της πίσω από τα αυτιά και μαγεύει με την ιδιαίτερη και διακριτική μυρωδιά του, όποιον την πλησιάσει. 

• Ο ξανθός άγγελος Candice Swanepoel έχει ευαίσθητη επιδερμίδα και γι' αυτό δίνει έμφαση στα φυσικά προϊόντα. Λάδι καρύδας για το σώμα και πλύσεις με πράσινο τσάι για το πρόσωπο. 

• Η Ieva Laguna μεγάλωσε σε ένα σπίτι με έναν κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα, γι' αυτό και χρησιμοποιεί το αφέψημα του λουλουδιού ως μάσκα ματιών. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια