Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το Skin-ification των μαλλιών

Γιατί πρέπει να φερθείς στα μαλλιά σου όπως στο δέρμα σου 


Ζωή Γκόρου

Οι μεγαλύτεροι hairstylists επιμένουν ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την φροντίδα των μαλλιών μας με το ίδιο τρόπου που αντιμετωπίζουμε τη φροντίδα του προσώπου μας. Το λεγόμενο Skin-ification των μαλλιών είναι η νέα μεγάλη τάση στην περιποίηση της πολύτιμης κώμης σου από τη στιγμή που τα εργαστήρια της κοσμετολογίας παράγουν εξαιρετικά σοφιστικέ φόρμουλες σε σαμπουάν, λάδι και beauty gadgets για τα μαλλιά μας. Η έρευνα σε συστατικά είναι πια τόσο αποτελεσματική που η μάσκα, το λάδι ή το dry shampoo έχει την ίδια θέση στο μπουντουάρ μας με τα αντίστοιχα προϊόντα προσώπου.

Ανακάλυψε εκείνα τα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου, όπως κάνεις και για την επιδερμίδα σου, και δες τα με τον καιρό να αλλάζουν όψη.

Πρόβλημα: Λιπαρότητα

Λύση: To Dry Shampoo Botanique της Νεουρκέζικης μάρκας TRESemme που θα βρείς σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, θα μπορέσει να πάρει τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σου σε χώρο ρεκόρ και να νιώσεις άμεσα, καθαρά και ανάλαφρα. Πλεονέκτημά του αποτελεί το άρωμα καρύδας που θα σε ξετρελάνει!

 

 

Πρόβλημα: Aφυδατωμένα, ξηρά μαλλιά

Λύση: Το λάδι argan που περιέχει η μάσκα μαλλιών Argan Oil of Marocco Real Botanics της Herbal Essences θα προσφέρει την απόλυτη θρέψη στα μαλλιά σου ώστε η ξηρότητα να γίνει παρελθόν. Φρόντισε να επαναλαμβάνεις την εφαρμογή της 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

Πρόβλημα: Απώλεια λάμψης

Λύση: Το λάδι μαλλιών για λάμψη Aura Botanica της Kerastase Paris περιέχει 90% συστατικά φυτικής προέλευσης και προσφέρει έλεγχο του φριζαρίσματος, ενυδάτωση και φυσική λάμψη στα μαλλιά σου.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός