Skip to main content

BEAUTY TIPS

Chip thrills: Τα καλύτερα του skincare

Tried and tested: Tα καλύτερα προϊόντα σε value for τιμή


Ζωή Γκόρου

Γενικά στη ζωή ισχύει αρκετές φορές το μότο ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό όμως δεν είναι νόμος στο θέμα της ομορφιάς. Η κοσμετολογία έχει κάνει άλματα στα θέματα των συνθέσεων κι έτσι πολλά προϊόντα στην κατηγορίας της ευρείας και στα ράφια των μεγάλων καταστημάτων καλλυντικών, μπορεί να έχουν χαμηλή τιμή αλλά όχι χαμηλή αποδοτικότητα.

Εδώ η έρευνα θέλει ψάξιμο και ενημέρωση. Για να μη χαθείς κάνουμε εμείς για εσένα αυτή τη δουλειά. Παρακάτω θα βρεις hi-tech λύσεις για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου και του budget σου.

 

Για τα μάτια σου μόνο

H κρέμα ματιών Laser Renew Revitalift της L' Oreal Paris εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και προξυλάν διορθώνει ρυτίδες, μειώνει σακούλες και δρα αποτελεσματικά σε αυτή την τόσο απαιτητική περιοχή της επιδερμίδας  του προσώπου

 

 

 

Και de luxe λάδι και τεχνολογία και λίγα ευρώ

Υπέροχο για το pampering της επιδερμίδας σου είναι το διφασικό λάδι προσώπου Cellular Filler Hyaluron της Nivea που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα.

 

 

 

Το spa προσώπου μπορεί να περιμένει

Θαμπάδα, κούραση και στρες; Χρειάζεσαι άμεσες υπηρεσίες detox που θα βρεις στη μαύρη μάσκα Detox Face Mask της Bioten που θα αφαιρέσει τους ρύπους, θα προσφέρει απολέπιση, θα καθαρίσει και θα εξισορροπήσει την λιπαρότητα στο πρόσωπό σου.

 

Mε αυτό ε, καθάρισες!  

Σε όποια ηλικία και εάν βρίσκεσαι τα νερά ντεμακιγιάζ και καθαρισμού είναι η πιο safe επιλογή για τον καθημερινό σου καθαρισμό. Εάν έχεις μάλιστα μικτή/λιπαρή το Micellar Cleansing Water της Garnier ένα από τα καλύτερα στα ράφια της ευρείας, θα σου προσφέρει το ιδανικό, δροσερό δέρμα που θέλεις. Θα το βρεις σε καλή τιμή και σε 400ml!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.