Skip to main content

BEAUTY TIPS

H Βrooke Shields με beauty look που θα θέλεις να αντιγράψεις

Mάθημα μακιγιάζ από μία βετεράνο της ομορφιάς


Ζωή Γκόρου

Το ονειρεμένα όμορφο κορίτσι της ταινίας "Η Γαλάζια Λίμνη" είναι σήμερα 54 ετών κι όμως δεν έχει χάσει τίποτα από εκείνη τη λάμψη της δεκαετίας των 80's που την  έχρισε ένα από τα αγαπημένα ρόδα της Αμερικής.

https://www.instagram.com/p/B34r3jngrt4/

Μεγαλωμένη στην ουσία μέσα στη show biz αφού ξεκίνησε την καριέρα της μόλις 12 ετών ως μοντέλο, η Brooke Shields συνέχισε και όταν έσβησαν τα φώτα να έχει ένα προφίλ κανονικότητας και συνέπειας με τον εαυτό της.

Δεν αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της με πλαστικές, διατήρησε μια κομψή σιλουέτα, έγινε ότι ακριβώς απαιτούσε ο ρόλος της America's Sweetheart δηλαδή αφοσιωμένη μαμά, καλή σύντροφος, εξαιρετική οικοδέσποινα και ψυχικά υγιής, όσο υγιής μπορεί να παραμείνει κάποιος που είδε τον εαυτό του σε διαφημιστικές αφίσες σε εφηβική ηλικία.

Φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά!  Όμως , τα κατάφερε ακόμα καλύτερα  σε πρόσφατη εμφάνισή της σε fashion gala event του περιοδικού Ηarpers Bazaar US, που για άλλη μια φορά μας υπενθύμισε ότι : "μια φορά καλλονή, πάντα καλλονή". H Shields επέλεξε ένα παγιετέ φόρεμα με party διάθεση και για το μακιγιάζ της διάλεξε ένα lady chic μακιγιάζ απόλυτα ισορροπημένο και φωτεινό.

https://www.instagram.com/p/B5GFknygUFd/

Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς ένα κραγιόν σε ανοιχτή κόκκινη (κοραλί) απόχρωση, μια μάσκαρα που κάνει θαύματα με τις βλεφαρίδες και τέλεια, άψογα, υπέροχα φρύδια, το σήμα κατατεθέν της Αμερικανίδας beauty.

Μολύβι για φρύδια Brow Wiz και σκιά Dipbrow Pomade, Anastasia Beverly Hills

 

Kραγιόν Morello Matte Lipstick απόχρωση Luminus Coral, Korres

 

 

 

Mάσκαρα για μήκος και όγκο σε 1 συσκευασία The One Double Effect, Oriflame

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα