Οι 5 κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν οι Γαλλίδες influencers

Όσα μας έμαθε το Γαλλικό instagram για την ομορφιά 

Ζωή Γκόρου

Ακολουθείς Γαλλίδες instagramers και πολύ θα ήθελες να γνωρίζεις πώς τόσο ανεπιτήδευτα και εύκολα φαίνονται τόσο λαμπερές;

Eπειδή εδώ στο All You έχουμε κάνει τη σχετική έρευνα σου την... παραδίδουμε για να σου κάνουμε τα...πράγματα πιο εύκολα , αλλά και για  να σου βάλουμε ιδέες ομορφιάς!

#1 Skincare είναι ό,τι χρειάζεσαι

 Όπως έχει, επανειλημμένα, πει η Mathilde Tomas, δημιουργός του brand Caudalie, "το φροντισμένο δέρμα είναι καλύτερο από το να κρύβεσαι  πίσω από τόνους μέικ απ." Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα το κομμάτι του skincare επιλέγοντας σοφά προϊόντα σύμφωνα με την ηλικία, τον τύπο επιδερμίδας σου και τον τρόπο ζωής σου. Ακόμα και της διατροφής σου!

#2 Να είσαι ο εαυτός σου!

Το αγαπημένο beauty tip της λαμπερής Violetter, make up artists και you tuber, είναι: "Στη Γαλλία έχουμε τη φιλοσοφία να φροντίζουμε ό,τι μας έχει δώσει η μητέρα φύση". Μην καταφεύγεις στο δερματολόγο για fillers. Κάνε ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου και φρόντισε να τρέφεσαι υγιεινά.

#3 Less is more

Ω, ναι! Αυτό είναι το αγαπημένο make up tip των Γαλλίδων και φυσικά της Violette:  "Όταν πρόκειται να επιλέξουμε κόκκινο κραγιόν δεν φοράμε μέικ απ (foundation) ή τουλάχιστον δεν βάζουμε  τόνους από αυτό. Όταν κάνουμε smoky eyes  θα κρατήσουμε  nude τα χείλη"

#4 Μπορείς πάντα να προσθέσεις κάτι bold

Για να κάνεις το δικό σου statement μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη ενός κόκκινου κραγιόν σε ένα φαινομενικά nude πρόσωπο όπως συνήθως κάνει η Jeanne Damas. 'Ισως λίγη CC Cream και λίγη μάσκαρα να είναι τα μόνα που χρειάζονται σε ένα τέτοιο look.

#5 Mην κυνηγάς την τελειότητα

Προσπάθησε για την ισορροπία στην εμφάνισή σου και όχι για την τελειότητα. Κάνε ειρήνη με τις ατέλειες.

 

 

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares