Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tα πιο παραμυθένια advent calendar της ομορφιάς

Πάμε για την πιο όμορφη αντίστροφη μέτρηση της χρονιάς! 


Ζωή Γκόρου

Μια βαθιά, γλυκιά ανάμνηση που μπορεί να έχεις κι εσύ: Ως παιδί τα Χριστούγεννα ξεκινούσαν όταν στο σπίτι εμφανιζόταν το πρώτο advent calendar, με τα γνωστά παραθυράκια που τα άνοιγες και κάθε μέρα είχαν μια έκπληξη. Μια καραμέλα, ένα ποίημα, ένα σοκολατάκι. Αυτό, το πιο απολαυστικό countdown ήταν απολαυστικό ακριβώς γιατί έκρυβε μέσα του την προσμονή. 

Τα advent calendar είναι μια παλιά, πολύ παλιά, Χριστουγεννιάτικη συνήθεια και παράδοση. Ο κόσμος της ομορφιάς κάθε χρόνο την τιμά, φτιάχνοντας τα δικά του calendars  που θα σε βάλουν σε xmas mood κάνοντας την αναμονή των γιορτών μια καθημερινή, όμορφη έκπληξη. 

Αποτελούν μάλιστα την πιο ρομαντική ιδέα δώρου σε κάποιον που είναι γεμάτος με Xmas διάθεση, δηλαδή σε φίλη ή γνωστή που στολίζει από το Νοέμβριο, σου ανοίγει την πόρτα με xmas φούτερ με τον Ρούντολφ το ελαφάκι και περιμένει τα Χριστούγεννα πώς και πώς. Το τέλειο με αυτά τα Calendars είναι ότι έχουν τόσο σοφιστικέ εικονογράφηση ώστε αποτελούν φετίχ για τις συλλέκτριες ομορφιάς.

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα τα Advent Calendar που μας έκλεψαν –κυριολεκτικά- την καρδιά! 

Χριστούγεννα στην Προβηγκία

Στον ονειρεμένα τόπο του Γαλλικού Νότου παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στη φύση τα καλλυντικά L' Occitane en Provence (Νotos Galleries). Κάθε χρόνο το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης της L' Occitane είναι ένα ταξίδι 25 ημερών στα αρώματα και τα μυστικά ομορφιάς της Μεσογειακής φύσης. Κάθε μέρα και μια έκπληξη ομορφιά και ένα στολίδι για το σπίτι σου!

 

New York, New York

  

Once Upon a Time In New York... 'Ενα ημερολόγιο της Kiehl's που μοιάζει με βιβλίο και περιέχει μέσα ένα παραμύθι από κάποια Χριστούγεννα στο Μεγάλο Μήλο. 




Girl power

Το φετινό ημερολόγιο του To Dream Big this Christmas Βeauty Advent του The Body Shop είναι τα πιο ζεστά, vintage και Βρετανικά Χριστούγεννα που είχες φανταστεί. H εικονογράφηση ανήκει στην Helena Perez Garcia και κάθε ένα από τα 25 παράθυρα κρύβει ιστορίες σπουδαίων γυναικών που με τα όνειρά τους άλλαξαν το κόσμο. 

 

Frosted Party

  

Κάθε χρόνο το Sephora μας εκπλήσσει! Παιχνιδιάρικο, fun και χρωματιστό και το φετινό advent calendar του, περιέχει 24 εκπλήξεις ομορφιάς με μακιγιάζ, balm και αξεσουάρ που θα κάνουν την προσμονή ακόμα πιο όμορφη. 

 

Spread the magic! 
  

 

'Ενας τροχός λούνα παρκ που περιέχει εκπλήξεις ομορφιάς είναι το φετινό advent calndar του μέικ απ brand Essence. Το λατρέψαμε για τα παστέλ χρώματά του και τα όμορφα, girly γραφικά. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.