Skip to main content

BEAUTY TIPS

#Iwokeuplikethis Εδώ θα βρεις τα beauty tips

 Αυτή θα είναι η τελευταία και πιο θριαμβευτική σου ανάρτηση στο instagram για το 2019


Ζωή Γκόρου

Το posting με την προσωπική selfie "Ι Woke Up Like This" είναι μια περίεργη υπόθεση. Άσε που δύσκολα πια πιστεύουμε ότι η celebrity ή η influencer δεν φόρεσε ούτε λίγη (λίγη βρε παιδί μου!) CC Cream λίγο πριν απαθανατίσει τον εαυτό της μόλις άνοιξε τα μάτια της και μάλιστα με #nomakeuplook.

Κι επειδή η εορταστική περίοδος κρύβει ενδιαφέρουσες εναλλαγές εικόνων, όπως για παράδειγμα ξέφρενο πάρτυ με κολλητούς και το άλλο μεσημέρι γεύμα με γονείς/συγγενείς, τα παρακάτω tips είναι άκρως απαραίτητα.

Εφάρμοσέ τα και πόσταρε κι εσύ μια κανονική I Woke Up Like This  και στη συνέχεια ενημέρωσε για όοοολα τα tips που έμαθες από το AllYou.gr, τη χρονιά που πέρασε,  και πραγματικά δουλεύουν!

Εμάς, χαρά μας.

 

Κάνε την παραμονή το βράδυ ένα μπάνιο με χαμομήλι που θα ηρεμήσει πολύ το πιο ξηρό και τραχύ δέρμα του χειμώνα. Aν θέλεις έξτρα χαλάρωση η λεβάντα δουλεύει άψογα.

Δυστυχώς η υγρασία είναι ό,τι χειρότερο για την επιδερμίδα σου αυτές τις ημέρες. Να αποφεύγεις τους εσωτερικούς χώρους με υγρασία και να κρατάς όσο μπορείς, με τον κλιματισμό, ξηρό το περιβάλλον του δωματίου σου.

This works!

Ξύπνησες  και στο μέτωπο γράφει "ξενύχτι"; Mπορείς να χτυπήσεις την πόρτα της θείας που "σας έχει τραπέζι" με το κεφάλι ψηλά. Πώς; Μόλις ξυπνήσεις, ρίχνεις άφθονο (άφθονο όμως) κρύο νερό στο πρόσωπό σου! 'Άντεξε λίγο το κρύο. Ναι, δεν είναι ευχάριστο αλλά είναι ο πιο SOS τρόπος να τονώσεις την όψη σου.

Πριν κοιμηθείς είναι must να εφαρμόσεις μια μάσκα ή ένα σέρουμ προσώπου εξειδικευμένο για νύχτα. Θα σώσουν αρκετά την κατάσταση αφού καθώς κοιμάσαι (όσο κοιμηθείς) θα επανορθώσουν σημαντικά την κούραση.

Μάσκαρα μετά το χθεσινό μακιγιάζ; Nαι, ναι φίλη, θα βάλεις μάσκαρα. Λίγη ποσότητα μιας μάσκαρα για μήκος θα "ανοίξει" το βλέμμα σου. Πιάνει!

Αν παρατηρείς έντονη θαμπάδα, επιστράτευσε ένα scrub ελαφριάς απολέπισης. Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θα συσφίξει και θα ανανεώσει την όψη σου κάνοντας την πιο ρόδινη.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.