Λευκά δόντια σε 3 λεπτά

Λεύκανση δοντιών σε 3 λεπτά, στο σπίτι ή στο ιατρείο.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Τα τελευταία χρόνια η αλματώδης εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, έχει επιδείξει θεαματικές βελτιώσεις στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Για να αποκτήσεις ολόλευκα δόντια, μπορείς να επιλέξεις τη λεύκανση στο σπίτι ή στο ιατρείο. 

1. Στο σπίτι

Πώς εφαρμόζεται: Με νάρθηκες και gel, που μόνο εξειδικευμένος οδοντίατρος μπορεί να σου συστήσει. Οι νάρθηκες κατασκευάζονται στα μέτρα των δοντιών του ενδιαφερομένου και το υλικό τους είναι από εύπλαστη σιλικόνη ώστε να εφαρμόζουν καλά. Γεμίζονται με ειδικό λευκαντικό τζελ. 

Πλεονέκτημα: Το μειωμένο κόστος σε σχέση με το κόστος της θεραπείας στο ιατρείο. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη. 

Αποτέλεσμα: Η επιτυχία της μεθόδου προϋποθέτει την αμέριστη συνεργασία με το γιατρό, αλλά και τη συνέπεια και την αυστηρότητα στην αντιμετώπιση συνηθειών. Δηλαδή, σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής απαγορεύεται το κάπνισμα, αλλά και φαγητά ή ποτά που περιέχουν χρωστικές ουσίες, όπως τα παντζάρια, τα καρότα, το κόκκινο κρασί, τα ωμά λαχανικά, τα αναψυκτικά τύπου cola κ.λπ. Είναι σημαντικό να τηρηθούν οι χρόνοι εφαρμογής της μεθόδου, ώστε να μη δημιουργηθούν ευαισθησίες στα δόντια. 

2. Στο ιατρείο

Πώς γίνεται: Για πιο ασφαλή, θεαματικότερα και με μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματα επιβάλλεται ο συνδυασμός λεύκανσης στο ιατρείο και λεύκανσης με νάρθηκες στο σπίτι. Η πρώτη θεραπεία στο ιατρείο θα δώσει ένα αρχικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα, για να ακολουθήσει η συνέχεια της θεραπείας αλλά και η συντήρηση στο σπίτι. Η λεύκανση μπορεί να γίνει με ή χωρίς τη χρήση λυχνίας φωτός ή laser. Το φως δίνει την ψευδαίσθηση ότι λευκαίνουν τα δόντια. Στην πραγματικότητα όμως με τη θερμότητα αφυδατώνονται στο χρονικό διάστημα της μιας ώρας, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο λευκά. Μετά από μία εβδομάδα ή δέκα μέρες, το πολύ, τα δόντια ξαναπαίρνουν την υγρασία που χρειάζονται από το στόμα και αρχίζουν να σκουραίνουν. Η λεύκανση στο ιατρείο με τη χρήση μόνο των υψηλών συγκεντρώσεων υλικών χωρίς τη χρήση λυχνίας είναι προτιμότερη, αφού προκαλεί σε μικρότερη συχνότητα ευαισθησία στα δόντια.

Χρόνος εφαρμογής: 1-3 επισκέψεις.

Πλεονέκτημα: Γίνεται με υψηλότερης ποιότητας υλικά, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τους ασθενείς στο σπίτι. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares