Skip to main content

BEAUTY TIPS

Paris Haute Couture Week: Τα καλύτερα beauty look των celebs

Περνάμε το beauty look των διάσημων κυριών των front rows από το μικροσκόπιο και κρατάμε σημειώσεις


Ζωή Γκόρου

Eκτός από τα ρούχα των εντυπωσικων haute couture shows, μας αρέσει να συλλέγουμε κάθε φορά τις πιο όμορφες εμφανίσεις από τις διάσημες κυρίες που συχνάζουν στην πρώτη σειρά. Ο λόγος είναι ότι εκεί μπορούμε να δούμε όλα τα trends και τις νέες εμμονές της ομορφιάς στην πράξη και να κάνουμε ένα επιτυχημένο copy paste.

Uma Thurman

https://www.instagram.com/p/B7jJBw3onQV/

Μία από τις βασικές κυρίες στο front row του οίκου Dior και ιέρεια της απλότητας. Σήμερα στα 50 της χρόνια παραμένει το ίδιο λαμπερή και όμορφη με το ξεκίνημά της, με το ίδια μίνιμαλ ίσια μαλλιά, στο ίδιο ζεστό ξανθό χρώμα και στο ίδιο medium μήκος.

Jeanne Damas

https://www.instagram.com/p/B7jaPrwCelz/

Το κορίτσι που αντιπροσωπεύει σήμερα το στυλ και το ύφος της  Parisian woman, με όλα τα βασικά συστατικά τους: κούρεμα με πλαϊνή φράντζα αλά Jeane Birkin, ένταση μόνο στα χείλη (εδώ με ένα φωτεινό, φούξια κραγιόν) και στυλ που χτίζεται με μαεστρία γύρω από τα βασικά, δηλαδή καμπαρντίνα, τζιν και κομψές μπότες. Προσοχή στη μεθοδευμένη απουσία των υπερβολικά πολλών αξεσουάρ. Παίζει ρόλο!

Eva Green

https://www.instagram.com/p/B7tPuOhIVBT/

Η Γαλλικής καταγωγής ηθοποιός στην πρώτη σειρά στο show του οίκου Chanel. Τραβά τα βλέμματα  για την έντονη πλαϊνή χωρίστρα που φλερτάρει με τα 80's και το ξεκάθαρο Chanel στυλ με το σακάκι. Υπέροχα τα κόκκινα χείλη και τα cuff σκουλαρίκια που κάνουν το look πολύ σέξι και σοφιστικέ.

Soban Kapoor & Clemance Poesy

https://www.instagram.com/p/B7sxZZIIbEk/

H Iνδή σούπερ σταρ μαζί με τη Γαλλίδα ηθοποιό και μοντέλο, σε ένα ρεσιτάλ ομορφιάς στο show του οίκου Valentino. Πέρα από τα Valentino ρούχα και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, οι δύο κυρίες επιλέγουν ένα chic updo για τα συνοδέψουν και φυσικό μακιγιάζ με μάσκαρα που "ανοίγει" το βλέμμα. Ιδανική ισορροπία για ένα πιο bold outfit, που από μόνο του λέει μια ιστορία.

Caroline de Maigret

https://www.instagram.com/p/B7sxZZIIbEk/

Για άλλη μια φορά δεν έχουμε λόγια για τη βασική πρέβειρα του οίκου Chanel, που έχει  όλα τα χαρακτηριστικά μιας  σύγχρονης Coco Chanel: ανεξάρτητη φύση, με άνετο και απόλυτα κομψό Chanel look μαζί με τα κλασικά, μακριά μαλλιά με τις αφέλειες, σήμα κατατεθέν της Γαλλίδας influencer. To μακιγιάζ για άλλη μια φορά, αόρατο με λίγο smoky eye, για να υπενθυμίζει τις προθέσεις της να γοητεύει.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.