Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πεσμένη σεξουαλική ζωή; Kυκλοφόρησε σπρέι μαξιλαριού που ανεβάζει τη λίμπιντο

Ας πάει και το παλιάμπελο. Θα το δοκιμάσουμε και αυτό!


Ζωή Γκόρου

Δύσκολοι καιροί για ερωτευμένους. Αν το νιώθεις κι εσύ, δεν είσαι μόνη, υπάρχει παρηγοριά. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των ερευνών στις ηλικίες 16 έως 44 είναι λίγο ξενερουά  καθώς σύμφωνα με έρευνα του BBC, οι Βρετανοί που ο.κ δεν φημίζονται για τη φλόγα που καίει μέσα τους, έχουν τα τελευταία χρόνια τη μικρότερη σεξουαλική δραστηριότητα που είχαν ποτέ. Η χειρότερη ένδειξη είναι ότι το ποσοστό αυτών που έκαναν σεξ 10 ή περισσότερες φορές μέσα σε ένα μήνα πέφτει στις γυναίκες από το 20,6% στο 13.2% σε ένα χρονικό διάστημα από το 2001 έως το 2012.

Κι όμως η ερωτική συνεύρεση είναι καλή για την σωματική και ψυχική σου ευεξία συμφωνούν οι ειδικοί. Το σώμα ικανοποιείται και παράγει ενδορφίνες χαράς ενώ αρχίζεις και πάλι να νιώθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Για να αφήσουμε το γεγονός ότι κάθε φορά που είσαι πραγματικά ερωτευμένη είναι σαν να έκανες botox.

Σε αυτό το σημείο η ομορφιά παίρνει θέση (ναι, καλά διάβασες). Πρόσφατα προσγειώθηκε στην αγορά το Love Sleep Pillow Spray της εταιρείας καλλυντικών This Works.  Τα προϊόντα της εταιρείας δεν πωλούνται στην Ελλάδα (μόνο on line). Oι δημιουργοί του επιμένουν ότι έχουν βρει αρωματική συνέργεια με αφροδισιακή λειτουργία η οποία περιέχει ylang ylang, λιβάνι και πατσουλί.

 

 

Επειδή η αρωματοθεραπεία είναι ένας τομέας στον οποίο έχω γνώσεις μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το ylang ylang (cananga odorata) είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τροπικό δέντρο της Ασίας με αντικαταθλιπτικές, καταπραϋντικές και αφροδισιακές ιδιότητες. Αφαιρεί το στρες της σύγχρονης ζωής και -όντως- δημιουργεί ερωτική διάθεση.

Μπορείς και μόνη να φτιάξεις ένα μείγμα αιθέριων ελαίων που σπάει το σεξουαλικό μπλοκάρισμα:

20 σταγόνες Φασκόμηλο σκλαρέα

20 σταγόνες Ylang Ylang

20 σταγόνες Ξύλο του Χο

τα προσθέτεις σε 2/3 κουταλιές της σούπας βερικοκέλαιο

Εναλλακτικά και πιο stylish μπορείς να μπεις στο site Goop της Gwyneth Paltrow (που δεν μασάει τα λόγια της) και να βρεις κάτι αντίστοιχο όπως το Love Potion της Tata Harper.

 

 

 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ωραία ατμόσφαιρα δωματίου θα φτιάξουν. Αν τίποτα δεν πιάνει δοκίμασε ίσως να κάνεις στροφή 360 μοιρών στη ζωή σου. Απλά κάποια πράγματα κάποια μέρα τελειώνουν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.