Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tα καλύτερα highlighters της αγοράς με διαφορά

+ tips για σωστή εφαρμογή 



Το matte αποτέλεσμα είναι πλέον ξεπερασμένο στον κόσμο του μακιγιάζ. Όλα έχουν να κάνουν με την λάμψη και το ενυδατωμένο υγιές δέρμα. Ξέχνα τις πούδρες και τις τεχνικές ''baking''. Οι τάσεις θέλουν λάμψη, ζωντάνια και φωτεινό αποτέλεσμα. 

https://www.instagram.com/p/B0E89xInGv3/

Γι'αυτό και τα προϊόντα  highlight βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μέλημα σου, είναι να έχεις λαμπερό πρόσωπο, γεμάτο λάμψη και φωτεινότητα. Και πώς θα το επιτύχεις αυτό; Αρχικά σε αυτήν την ανάρτηση θα μιλήσουμε για τα καλύτερα highlighters της αγοράς τα οποία θα σου δώσουν λάμψη και φωτεινότητα στην στιγμή!  (Για μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα και για τα υγρά highlighters που μπαίνουν πριν την βάση, θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση). 

Σε αυτήν θα δούμε τα προϊόντα που θα δώσουν άμεση λάμψη στην στιγμή! Προσοχή όμως!
Δεν πρέπει να το παρακάνεις και πρέπει να δώσεις μεγάλη έμφαση στα σημεία που θα προσθέσεις το προϊόν για ένα σωστό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Θα δούμε και παρακάτω, τα σημεία που τοποθετούνται τα highlighters.

https://www.instagram.com/p/ByNAO1PiSwZ/

Πάμε να ξεκινήσουμε... με ένα αγαπημένο highlighter που αξίζει να το έχεις και σίγουρα θα σου δώσει μια απίστευτη γυαλάδα για ένα πολύ λαμπερό και σύγχρονο μακιγιάζ. 
Αφού έχεις απλώσει την βάση και ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου, με ένα πινέλο με φυσικές τρίχες (κατά προτίμηση όχι συνθετικές), μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και το πινέλο με το οποίο απλώνεις το ρουζ σου, άπλωσε μια  μικρή ποσότητα από το συγκεκριμένο highlighter της Dior και θα με θυμηθείς.

https://www.instagram.com/p/Bxm9gdlitCM/

Το συγκεκριμένο προσφέρει για αρχή ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, επομένως είναι ιδανικό και για πρωινά looks. Άν όμως θες πιο έντονο αποτέλεσμα, τότε μπορείς εύκολα να το ''χτίσεις'', προσθέτοντας και άλλο.

Συνεχίζω με ένα highlighter που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα σε ρωτάνε όλοι: ''Μα τι έχεις βάλει και είσαι τόσο λαμπερή;'' Τα highlighters από την εταιρεία Fenty έχουν ξεχωρίσει για τα καλά. Προσδίδουν έντονο αποτέλεσμα γι' αυτό και θέλουν λίγο προσοχή. Ξεκίνα με λίγη ποσότητα και προσθέτεις στην συνέχεια παραπάνω αν χρειάζεται. 

https://www.instagram.com/p/B5dQL-kBl7c/

Τα συγκεκριμένα μάλιστα χρησιμοποιεί και η Rihanna για τις εκπληκτικές λάμψεις που έχει πάντα.

Extra tip: Θα βρεις πολλές αποχρώσεις highlighters, αν είναι πιο λευκό ή ρόζ όπως το παραπάνω της Fenty, ταιριάζει καλύτερα σε πιο λευκές επιδερμίδες! Αν όμως έχει μια χρυσαφένια όψη ή καφέ, τότε είναι ιδανικό για τις σταρένιες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει αναγκαστικά. Αν σου αρέσει το λευκό highlighter, παρότι η επιδερμίδα σου είναι πιο σκούρα, κανένα πρόβλημα...

Μια εταιρεία που θα μπορούσαμε να πούμε πως ειδικεύεται στα highlighters και γενικότερα στα προϊόντα λάμψης, είναι η Becca. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό και κάτι παραπάνω από άψογο. Σίγουρα αν έχεις αδυναμία στα προϊόντα λάμψης, να τσεκάρεις το συγκεκριμένο brand.

https://www.instagram.com/p/B7tVQaFgWuk/

Αν θέλεις να δεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει καλύτερα στα highlighters, στην Laurα Mercier θα βρεις όποια απόχρωση μπορείς να φανταστείς. Προσφέρουν εξαιρετική λάμψη και αναδεικνύουν εκπληκτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Δοκίμασε τα και θα καταλάβεις... Άσε που η συσκευασία αλλά και το ίδιο το προϊόν είναι απόλαυση ειδικά αν είσαι make up freak.

https://www.instagram.com/p/B8PQI4UpSIV/

Kαι για το τέλος...
Πώς τοποθετούμε το highlighter; Υποθέτω πως θα γνωρίζεις ήδη, αν και θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση για την χρήση προϊόντων λάμψης. Τα παραπάνω highlighters όμως, τα οποία είναι σε μορφή πούδρας, τα τοποθετούμε με ένα φουντωτό πινέλο ( κατά προτίμηση όπως είπαμε φυσικό)  στα εξής σημεία: 
- ψηλά στα ζυγωματικά (όχι πολύ μπροστά όμως), στο πλάι και προς τα κάτω των ματιών 
-κάτω από τα φρύδια σου
-στο κέντρο των πάνω χειλιών σου
-στην μύτη σου (παρόλο που πολλοί make up artists τοποθετούν το προϊόν στην μύτη, εγώ θα σου πρότεινα να το αποφύγεις ή να είσαι πολύ προσεκτική με την ποσότητα, ειδικά αν πρόκειται για πρωινό look)

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.