Skip to main content

BEAUTY TIPS

The Bubble bath Issue: Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης σε περιμένει

Tips για να πετύχεις το πιο απολαυστικό αφρόλουτρο

 



 

Παρόλο που το μπάνιο θεωρείται ένας από τους πιο busy  χώρους στο σπίτι, πολλές φορές αγνοούμε να τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά, αφήνοντας το στην βαρετή τύχη του. Και επειδή το σαββατοκύριακο πλησιάζει και είτε το θέλουμε είτε όχι, πάλι σπίτι θα μείνουμε, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε, προσφέροντας στον εαυτό μας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης. Με μερικές έξτρα πινελιές στην διακόσμηση του, τον κατάλληλο φωτισμό και τα απαραίτητα προϊόντα, θα έχεις εύκολα και απλά την αίσθηση των luxury spa. Ακολούθησε τα παρακάτω tips και μεταμόρφωσε το επόμενο σου αφρόλουτρο σε μια πραγματική όαση απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

 

 

1. Με τα κατάλληλα προϊόντα θα έχεις ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Το σήμα κατατεθέν των wellness centers είναι τα bubble bath προϊόντα που χρησιμοποιούν, καθώς η ευωδιά τους αγκαλιάζει ολόκληρο τον χώρο. Φρόντισε λοιπόν να προμηθευτείς, άλατα, αιθέρια έλαια, αρωματικά και πλούσια σε αφρό αφρόλουτρα, bath bombs. Είμαι σίγουρη ότι δεν λείπουν από το ντουλάπι σου κρέμες σώματος, κάποιο scrub ή μυρωδάτα σαπούνια. Ξέθαψέ τα γιατί τα χρειαζόμαστε. Για απαλό και μεταξένιο δέρμα αλλά και γαργαλιστικές ευωδιές, ρίξε μια ματιά στις ακόλουθες προτάσεις:  

The Body Shop, Wild Argan Oil shower gel: Πλούσιος αφρός, εμπλουτισμένος με βιολογικό έλαιο argan από το Μαρόκο.

 

 

Laura Mercier, Honey Bath – Ambre Vanille: Bούτυρο καριτέ και εκχυλίσματα βανίλιας για βελούδινη αίσθηση.

 

 

Messinian Spa, Premium Line Shower Gel black truffle: Η μαύρη τρούφα σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Διακριτικό unisex άρωμα για χρήση και με τον καλό σου.

 

 

Αιθέριο Έλαιο Time to Relax, Apivita: Το μίγμα λεβάντας, υλάνγκ υλάνγκ και γιασεμιού καταπολέμα το στρες και την αϋπνία ενώ χαρίζει ευφορία.

 

 

2. Ο χώρος γύρω σου. Για να αποκτήσεις την απόλυτη εμπειρία spa πρέπει ο χώρος γύρω σου να σε εμπνέει και να σε ξεκουράζει. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα έπιπλα, ούτε και να... ξυλώσεις τα πλακάκια!Προτίμησε να χρησιμοποιείς λευκές πετσέτες που δίνουν μια luxury διάθεση ενώ μπορείς να τις τοποθετήσεις σε κυλίνδρους την μια πάνω στην άλλη. Βάλε τα προϊόντα σου μέσα σε ένα καλάθι δίπλα στην μπανιέρα ή στοίχισε τα στα ράφια με όμορφο τρόπο. Απέφυγε τις υπερβολές και τα έντονα χρώματα και πρόσθεσε μερικά ανθισμένα λουλούδια σε κάποια γωνιά.

 

 

3. Οι τελικές πινελιές. Σβήσε το έντονο φως και άναψε κεριά, που χαλαρώνουν τις αισθήσεις. Τα αρωματικά sticks πρόκειται να εμπλουτίσουν τις μυρωδιές από το αφρόλουτρο, αρωματίζοντας ολόκληρο το σπίτι. Αν έχεις μπανιέρα, γέμισε την και ρίξε μέσα και μια bath bomb για πιο ινσταγκραμικό πολύχρωμο αποτέλεσμα. Τελικά, το μυστικό της απόλυτης χαλάρωσης ίσως να κρύβεται στην μουσική που θα επιλέξεις να ακούγεται στο background. Φρόντισε να μην είναι πολύ δυνατή και να σε ταξιδεύει με κλειστά μάτια.

 

 

Αααα και μην το παρακάνεις με το ζεστό μπάνιο. 20 με 30 λεπτά είναι ο κατάλληλος χρόνος να ηρεμήσεις αλλά και να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα σου!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής