Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Hailey Bieber υποφέρει από δερματική ασθένεια κι όμως έχει άψογη επιδερμίδα

Αγκαλιάζει την ιδιαιτερότητα της και μοιράζεται skin care συμβουλές

 



Η περίοδος της καραντίνας μας έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και την προσεκτική περιποίηση αυτού. Επηρεασμένες από διάφορες celebrities, οι οποίες αποκάλυψαν τις δικές τους skin care συνήθειες, τα μυστικά του μακιγιάζ τους αλλά και ιδέες για σπιτικές μάσκες ομορφιάς, αποφασίσαμε να φροντίσουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας, ώστε το πρόσωπο μας να δείχνει πάντα λαμπερό και αναζωογονημένο. Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές που έχουν υπέροχη αλλά και αξιοζήλευτη επιδερμίδα είναι και η Hailey Bieber, η οποία ωστόσο μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με την ασθένεια του δέρματος που υποφέρει. Η ίδια θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για την υγεία του δέρματος αλλά και πως μεταφράζεται αυτό στην περιποίηση του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/B5S8m7OFz6H/

Το διάσημο μοντέλο σε συνέντευξη της στο βρετανικό Glamour, αποκάλυψε ότι πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα. «Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα, που ερεθίζουν το δέρμα μου, δημιουργώντας εξανθήματα και τρομερή φαγούρα γύρω από το στόμα και την περιοχή των ματιών», εξομολογείται η ίδια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η περιστοματική δερματίτιδα είναι μια χρόνια δερματοπάθεια εκζεματικού τύπου που εντοπίζεται κατά κανόνα γύρω από το στόμα. Δεν υπάρχει γνωστή αιτία για την ασθένεια αλλά μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα από προϊόντα ή αλλεργίες.

https://www.instagram.com/p/B_DsK7MFcWf/

Η 23χρόνη Bieber, αγκάλιασε ωστόσο το πρόβλημα της και με οδηγό πρώτα την υγεία του δέρματος, έχει καταφέρει να δείχνει τόσο όμορφα αψεγάδιαστη. «Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τα προϊόντα με άρωμα γιατί επιβαρύνουν αρκετά το δέρμα. Παρόλα αυτά δεν ξέρω πάντα τι μπαίνει στο πρόσωπό μου μιας και δουλεύω με πολλούς διαφορετικούς makeup artists…Το δέρμα μου δείχνει πολύ καλύτερο όταν βρίσκομαι στον Καναδά που έχει καθαρότερο αέρα» τονίζει το μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/B5lKDYZFYfV/

Παρόλα αυτά, η Hailey Bieber ξεκαθαρίζει πως «το λαμπερό δέρμα είναι το υγιές δέρμα» και γι’ αυτό ακολουθεί μια απλή ρουτίνα περιποίησης, την οποία όλες οφείλουμε να εφαρμόζουμε ανελλιπώς. Η ίδια συμβουλεύει να καθαρίζουμε σχολαστικά το πρόσωπο μας και να ενυδατώνουμε βαθιά την επιδερμίδα με πλούσια θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας σκληρές χημικές ουσίες. Οι μέρες χωρίς μακιγιάζ είναι πάντα οι καλύτερες αφού το δέρμα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Τέλος οι διατροφικές συνήθειες είναι αυτές που αντανακλούν πολλές φορές την υγεία του δέρματος μας.

https://www.instagram.com/p/B4frViQFskY/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department