Μυστικά ομορφιάς από την Gisele και την μητέρα της Vania

«Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας»

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Σε ένα διαφορετικό beauty class προχώρησε η Gisele Bündchen σε συνεργασία με τον οίκο Dior, κατά την διάρκεια του οποίου αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς που διδάχτηκε από την αγαπημένη της μητέρα Vania Nonnenmacher. Το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία και πρέσβειρα της σειράς Capture Totale του οίκου Dior, δεν μιλάει αυτή την φορά για make up tips, ούτε για προϊόντα περιποίησης, αλλά μοιράζεται με όλες τις γυναίκες του κόσμου όλα εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που υπάρχουν μέσα μας, κάνοντας μας αληθινά όμορφες.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, η σύνδεση με την φύση, η σχέση με τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και η αγάπη που παίρνουμε και δίνουμε είναι οι πιο πολύτιμες συμβουλές που μας μεταμορφώνουν σε όμορφες και ελκυστικές γυναίκες. Η διάσημη καλλονή και πρότυπο υγιούς ομορφιάς έχει έρθει σε πλήρη αρμονία με την φύση, κάτι που την έχει βοηθήσει να αντλεί δύναμη και ζωντάνια, απομακρύνοντας κάθε αγχωτική στιγμή. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, προσαρμόζει την ζωή της σύμφωνα με την φύση, αφού τρέφεται με προϊόντα που καλλιεργεί μόνη της.  «Πιστεύω πως η σύνδεση με τη φύση μας βοηθά όχι μόνο να σεβόμαστε την ίδια τη φύση, αλλά και τον εαυτό μας και τους άλλους, γιατί είμαστε όλοι συνδεδεμένοι» αναφέρει χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Σε μια σειρά από τρία βίντεο, βλέπουμε την Gisele να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με την μητέρα της,  Vania γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς, την ηλικία, τις ανθρώπινες αξίες καθώς και για τον ισχυρό δεσμό τους με την μητέρα φύση. Ένα μάθημα ομορφιάς αλλά και ένα μάθημα που σε διδάσκει να ζεις πραγματικά όμορφα.

https://www.youtube.com/watch?v=gNPlwuIIX7k&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=HSbNVSnV9k4&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=9MaFfMAVwLk&feature=emb_title

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares