Skip to main content

BEAUTY TIPS

Φριζαρισμένα, θαμπά μαλλιά; Η ράπερ Cardi B σου έχει την λύση

Η DIY μάσκα της διάσημης τραγουδίστριας που ενδυναμώνει την τρίχα

 



Την περίοδο του lockdown, πολλοί ήταν οι celebrities που μένοντας σπίτι, αποκάλυψαν μικρά μυστικά ομορφιάς από την καθημερινή τους ρουτίνα, βοηθώντας όλους εμάς τους κοινούς θνητούς να καταλάβουμε πως γίνεται να έχουν τόσο υπέροχη και νεανική επιδερμίδα ή τόσο λαμπερά, μεταξένια μαλλιά. Αυτή την φορά, στην κουζίνα μπήκε η Cardi B για να μας δείξει πως πετυχαίνει πάντα να έχει αυτά τα λαμπερά μαλλιά που όλες λατρεύουμε, παρόλο που τα ταλαιπωρεί συχνά, αφού διαρκώς αλλάζει τόσο χρώμα, όσο και στιλ.

https://www.instagram.com/p/BoF0Qx8hKWW/

Η διάσημη τραγουδίστρια, μέσα από μια σειρά Instagram stories, απέδειξε στους 68 εκατομμύρια θαυμαστές της πως με απλά υλικά που έχεις στο ψυγείο σου, μπορείς να φτιάξεις μια εντελώς φυσική μάσκα για τα μαλλιά, όταν αυτά δείχνουν φριζαρισμένα και θαμπά. Όπως τόνισε η ίδια, η πανεύκολη DIY μάσκα μαλλιών που προτείνει για μια bad hair day, βοηθάει εξίσου και στην ενδυνάμωση της τρίχας, αφού την ενυδατώνει σε βάθος, αποτρέποντας το εύκολο σπάσιμο της. Έκτος από αυτό, η Cardi B ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτή την μάσκα τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά, αφού επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης  της τρίχας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μακραίνουν πιο γρήγορα. 

 

 

Και ποια είναι αυτή η μυστική συνταγή; Σημείωνε: καστορέλαιο, ελαιόλαδο, λίγες σταγόνες έλαιο αργκάν, αβοκάντο, μέλι και μαγιονέζα. Τα ανακατεύει όλα μαζί στο μπλέντερ και τα εφαρμόζεις σε όλο το κεφάλι και τις άκρες. Μετά από περίπου μισή ώρα, λούζεται κανονικά με το σαμπουάν της και ακολουθεί την καθιερωμένη της ρουτίνα, η οποία δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την δική μας. «Όλα τα καλά που βάζουμε στο σώμα μας, μπορούμε να τα βάζουμε και στα μαλλιά μας, την επιδερμίδα μας..» επισήμανε η Cardi B.

 

Αν, λοιπόν, θέλεις λαμπερά και καλά ενυδατωμένα μαλλιά, είτε είναι ίσια, είτε σγουρά, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις πιστά τα μυστικά ομορφιάς της Αμερικανίδας ράπερ!

https://www.instagram.com/p/CBM76maAruw/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;