Skip to main content

BEAUTY TIPS

«Θα πάρω μόνο τα απαραίτητα», είπες #Part2

Πακετάροντας (αγκαίν) το νεσεσέρ των διακοπών

 



 

Παρασκευή σήμερα και να υποθέσω έχεις κανονίσει να περάσεις ένα υπέροχο Σουκου δίπλα στην θάλασσα (και πολύ καλά έκανες). Όμως ακόμα είσαι στην δουλειά και ενώ ετοίμασες την μικρή σου βαλιτσούλα, το νεσεσέρ το άφησες (ως συνήθως) για την τελευταία στιγμή. Πάντα αυτό συμβαίνει όταν πακετάρουμε για διακοπές και πάντα καταλήγουμε να παίρνουμε ένα νεσεσέρ γεμάτο άχρηστες προσθήκες, αφού έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο με το πως θα τοποθετήσεις όσο περισσότερα ρούχα μπορείς στην βαλίτσα, με αποτέλεσμα να απομένει ελάχιστος χρόνος αλλά και χώρος για το νεσεσέρ. Ακόμα και αν το νεσεσέρ που θα κουβαλήσεις μαζί σου στις διακοπές είναι νεσεσέρ ταξιδιού (δηλαδή εκτός βαλίτσας), δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι γεμάτο με beauty προϊόντα που δεν θα χρησιμοποιήσεις ούτε μια φορά (και το γνωρίζεις πολύ καλά, από πριν!).

 

 

Το challenge των ημερών είναι να επιλέξεις όλα όσα θα χρειαστείς πραγματικά μαζί σου για τον καλοκαιρινό προορισμό σου. Ας μην γελιόμαστε, η διάρκεια των διακοπών σου δεν παίζει κανένα ρόλο με ποια καλλυντικά ή προϊόντα περιποίησης θα έχεις μαζί σου, αν αυτό σκέφτηκες συνεχίζοντας την ανάγνωση. Και επειδή σε προηγούμενο άρθρο, αναφέραμε ποια προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, πρέπει να έχεις μαζί σου, τώρα θα μιλήσουμε για τα καλλυντικά. Κρατάς σημειώσεις;

Βάση: Γενικά το καλοκαίρι επιλέγουμε ανάλαφρο μακιγιάζ και δεν επιβαρύνουμε το πρόσωπο μας με υγρό make up (άφησε το σπίτι). Για το βραδινό μακιγιάζ σου, επίλεξε μια ενυδατική με χρώμα, ώστε να έχεις μαζί σου μόνο αυτή και όχι μια BB κρέμα και μια ενυδατική (δύο ξεχωριστά προϊόντα δηλαδή). Αν θέλεις να αποφύγεις την γυαλάδα, πάρε μαζί σου και μια πούδρα. Μέχρι στιγμής είσαι οκ με δύο μόνο προϊόντα για την βάση σου.

 

 

Μάτια-Φρύδια: Για να πετύχεις το ιδανικό ηλιοκαμένο look, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σκιές σε χρυσές και bronze αποχρώσεις. Ασφαλώς τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού αλλά και οι γήινοι τόνοι είναι must και φέτος το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, επίλεξε να πάρεις μαζί σου μια παλέτα με σκιές που να καλύπτει το φάσμα του καλοκαιρινού μακιγιάζ. Δεν είναι αναγκαίο να είναι μεγάλη, αρκεί να επιλέξεις έξυπνα τα χρώματα. Για το κεφάλαιο των φρυδιών, θυμήσου όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα, τόσο περισσότερο in fashion είσαι. Ένα μολύβι με ενσωματωμένο βουρτσάκι για χτένισμα είναι η ιδανική λύση για τις διακοπές. Ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν παραλείπεις την μάσκαρα, που τονίζει τα μάτια σου. Αν την φοράς και στην θάλασσα, επίλεξε μια αδιάβροχη για όλες τις ώρες.

 

 

Χείλη: Βγάλε από το νεσεσέρ σου, όλα τα ματ κραγιόν καθώς και εκείνα με μεγάλη διάρκεια. Για το νησί προμηθεύσου μοντέρνα lip glosses ή καλοκαιρινά κραγιόν (δύο-τρία μην το παρακάνεις), που δίνουν λάμψη στα χείλη αλλά και τα ενυδατώνουν έπειτα από την ηλιοθεραπεία. Ίσως ένα (ΜΟΝΟ ένα) μολύβι σε nude, pale απόχρωση να σου χρησιμεύσει για το περίγραμμα.

Απαραίτητο είναι ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση για πιο φρέσκο αποτέλεσμα, ενώ για σούπερ χρυσαφένια όψη, έχε μαζί σου και το bronzer που ταιριάζει απόλυτα με το σοκολατένιο σου χρώμα.

Είσαι έτοιμη!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.