Skip to main content

BEAUTY TIPS

Κι όμως η εξεταστική επηρεάζει και τα μαλλιά σου. Το ήξερες;

Ευτυχώς σου έχουμε την λύση!



 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που τρέχουν μέχρι το τελευταίο βράδυ να βγάλουν όλη την ύλη για να περάσουν το μάθημα της επόμενης, σταμάτα ότι κάνεις και δώσε προσοχή γιατί σε αφορά! (Και συνεχίζεις μετά το διάβασμα…). Η αγχωτική περίοδος των εξετάσεων, συνήθως προκαλεί έντονο στρες στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα του να γίνονται ορατά και να μας πανικοβάλλουν ακόμα περισσότερο. Σε νεαρές αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, από τα πιο συχνά σημάδια που μαρτυρούν άγχος είναι η τριχόπτωση και η φθορά της τρίχας. Μάλιστα, η χρήση προϊόντων styling σε καθημερινή βάση όπως επίσης και η θερμότητα (πιστολάκι, ισιωτική), το έντονο βούρτσισμα, το σφιχτό πιάσιμο αλλά και οι χημικές παρεμβολές (βαφή) μεγιστοποιούν το πρόβλημα, επιβαρύνοντας περαιτέρω την υγεία των μαλλιών.

 

 

Σίγουρα θα έχει πάρει κάπου κάποτε το μάτι σου ή το αφτί σου, ότι συστατικά όπως η αργινίνη, η βιοτίνη και η βιταμίνη Β5, λειτουργούν ως συμπληρώματα που βοηθούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών. Πράγματι, η αργινίνη, η οποία αποτελεί φυσικό δομικό στοιχείο των μαλλιών, έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στην τρίχα –μέχρι τον πυρήνα της– προσφέροντας ενδυνάμωση από μέσα προς τα έξω. Από την άλλη, η βιοτίνη μεταβολίζει τα λιπαρά και τα σάκχαρα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό, βελτιώνοντας τα μήκη των μαλλιών και αφήνοντάς τα πιο δυνατά. Τέλος η θαυματουργή βιταμίνη Β5 είναι γνωστή για την ιδιότητά της να ενδυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών, μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο. Κάπου εδώ είναι που με ρωτάς, πόσα διαφορετικά προϊόντα, που να περιέχουν όλα τα παραπάνω, πρέπει να προσθέσω στην beauty list μου προκειμένου να βοηθήσω τα μαλλιά μου; Την απάντηση σου δίνει το Elvive από την L’Oréal Paris, με την νέα μάσκα Elvive Full Resist Power Mask. Ένα εκπληκτικό προϊόν, που συνδυάζει αποτελεσματικά την αργινίνη, την βιοτίνη και την βιταμίνη Β5, σχεδιασμένο αποκλειστικά  για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης και σπασίματος της τρίχας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XgChQPGrNoA&feature=emb_title

Αν πάλι θεωρείς πως τα μαλλιά σου χρειάζονται μια ολική μεταμόρφωση, ώστε να βρουν ξανά την υγιή λάμψη τους, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης μαλλιών, όπως αυτό του Elvive Full Resist, το οποίο εξασφαλίζει 2x πιο δυνατά μαλλιά και 2x λιγότερες τρίχες στη βούρτσα σου. Τα τρία βασικά του steps είναι: 

#Step1: Σαμπουάν Ενδυνάμωσης. Με ειδική σύνθεση, εμπλουτισμένη με συστατικά ενισχυμένης δράσης, αυτό το σαμπουάν ενδυνάμωσης είναι το ιδανικό πρώτο βήμα για τη μεταμόρφωση των μαλλιών σου. Εφάρμοσε κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό, για μέγιστη επανόρθωση της φθοράς.

 

 

#Step2: Conditioner Ενδυνάμωσης. Μετά το λούσιμο, απέφυγε τους κόμπους και το σπάσιμο με αυτό το conditioner για ευκολοχτένιστα μαλλιά, εμπλουτισμένο με πανίσχυρα συστατικά όπως βιοτίνη, βιταμίνη Β5 και αργινίνη. Εφάρμοσε σε βρεγμένα μαλλιά, αφησέ το να δράσει για ένα λεπτό, και έπειτα ξεβγάζεις.

 

 

#Step3: Power Mask. Χρειάζεσαι έξτρα φροντίδα; Αυτή η μάσκα περιποίησης θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα ομορφιάς των μαλλιών σου. Χάρη στην ανάλαφρη, ευέλικτη σύνθεσή της, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είτε σαν μάσκα χωρίς ξέβγαλμα είτε σαν εντατική περιποίηση που ξεβγάζεται. Για την πρώτη περίπτωση, εφαρμόζεις  μικρή ποσότητα σε μαλλιά σκουπισμένα με πετσέτα, εστιάζοντας στα μήκη και στις άκρες. Για τη δεύτερη περίπτωση, κάνε μασάζ στο τριχωτό για να τονώσεις τις ρίζες ή εφάρμοσε στα μήκη για ενδυνάμωση των μαλλιών. Άφησέ τη να δράσει για 1-3 λεπτά, και έπειτα ξέβγαλε. Με μία μόνο εφαρμογή, εξασφαλίζει μέχρι και 71% λιγότερο σπάσιμο.

 

 

Μην κάθεσαι άλλο να σε τρώει το άγχος και για την εξεταστική αλλά και για την υγεία των μαλλιών σου. Ανέλαβε δράση με την σειρά Elvive Full Resist από την L’Oréal Paris και δες τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται σε υγιή και λαμπερά με τρεις μόνο κινήσεις. Και να θυμάσαι το μυστικό της επιτυχημένης εξέτασης κρύβεται στην αυτοπεποίθηση. 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.