6 αρώματα με winter προσωπικότητα

Δεν θα σου θυμίσουν σε τίποτα, τα όσα γνώριζες ως σήμερα για την αρωματοποιία

Τόνια Τζαφέρη

Είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό άρωμα, που θα σε αντιπροσωπεύει και θα σου γεννά τα πιο όμορφα συναισθήματα για την εποχή. Kάθε άρωμα έχει την δική του ιστορία...

Η αγαπημένη μας περίοδος με τα φρέσκα και δροσερά αρώματα του καλοκαιριού, μένει πίσω μας μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις. Μια δυναμική και απαιτητική σεζόν απλώνεται μπροστά μας και σίγουρα, η μυρωδιά που θα συνοδεύσει τις νέες εμπειρίες μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων, όπου οι μυρωδιές έχουν τεράστια σημασία. Πόσο μάλλον όταν με ένα συγκεκριμένο άρωμα έχω συνδέσει μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Το άρωμα από μόνο του, σου προσδίδει μια προσωπικότητα, προσδίδει στιλ και συναισθήματα. Πολλές είναι οι φορές, που θα αναζητώ μυρωδιές και αυτήν την σεζόν έχουμε αρκετά αρώματα που αξίζουν την προσοχή μας. Είτε σου αρέσουν αρώματα με λουλούδια, είτε ‘’πιο ζεστά’’ αρώματα με βανίλια και ‘’ξύλινες νότες’’, τα παρακάτω αρώματα είναι πολύ ξεχωριστά και δεν θα σου θυμίσουν σε τίποτα, τα όσα γνώριζες ως σήμερα για την αρωματοποιία.

Άλλωστε και τα brands που αναφέρονται παρακάτω, έχουν στόχο να αφήσουν το δικό τους στίγμα και να δημιουργήσουν πρωτότυπες μυρωδιές για επιλεκτικό κοινό. Μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτηση του ιδανικού γι’ αυτήν την περίοδο, αρώματος με τα παρακάτω, ωστόσο μη διαστάσεις να δώσεις μια ευκαιρία και σε παλαιότερες δημιουργίες, οι οποίες αποτελούν κλασσική και αλάνθαστη επιλογή.

Korres/ Morning Mimosa

Diptyque Paris/ Philosykos

Byredo/ Slow Dance

Tom Ford/ Fucking Fabulous

Jo Malone/ Wild Bluebell

Acqua Di Parma/ Osmanthus

Cover photo credits: Byredo/ Slow Dance CampaignAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares