Skip to main content

BEAUTY TIPS

Δεκατρία iconic hairstyles από την Jennifer Aniston που χρειάζονται την προσοχή σου

Το επόμενο hair look σου θα έχει πινελιές Hollywood



Η Jennifer Aniston είναι από τις star του Hollywood που βρίσκεται σχεδόν πάντα στην επικαιρότητα, αφού όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει το ίδιο cool και δυναμική, χωρίς να φοβάται να τσαλακώσει τον εαυτό της. Άλλωστε δεν είμαστε λίγοι εμείς που έχουμε παρακολουθήσει πάνω από δέκα φορές την λατρεμένη σειρά των “Friends” και συνεχίζουμε να το κάνουμε, έχοντας μάθει απέξω ατάκες του Joey και γελώντας ξανά και ξανά με την Phoebe. Η τηλεοπτική Rachel υπήρξε beauty icon της εποχής, με χιλιάδες κορίτσια ανά τον κόσμο να αντιγράφουν τα hair look της, τα οποία στο σύνολό τους ακολουθούσαν μια κομψή αρμονία, super ελκυστικά θηλυκή.

Παρόλα αυτά, η αγαπημένη Jen ακόμα και μετά το πέρας της σειράς, εξακολουθεί να μας εμπνέει με τα iconic hair looks της, αφού η ίδια σε ένα εύλογο διάστημα 30 χρόνων, έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στα μαλλιά της, με την διαφορά ότι όλα της ταίριαξαν γάντι. Έντονα layers, beach waves, sleek straight hair, bob cut, hair extensions, σκούρες ή λαμπερές αποχρώσεις του ξανθού, είναι μερικά από τα hairstyles της ηθοποιού που θα σου δείξουν τον δρόμο για μια minimal chic αλλαγή, εμπνευσμένη κατευθείαν από το  Hollywood.

1990 Naturally straight: Ίσια, μακριά, ογκώδη μαλλιά ήταν το hairstyle της brunette τότε Jennifer Aniston, λίγα χρόνια πριν την σειρά των “Friends”.

 

 

 

1995 "The Rachel" haircut: Πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο λάτρεψαν φανατικά αυτό το iconic hairstyle, το οποίο ωστόσο η ίδια η Jen απεχθανόταν, όπως αποκάλυψε λίγα χρόνια αργότερα.

 

 

 

1998  Λαμπερές έντονες μπούκλες: Οι μπούκλες ήταν το αγαπημένο της hair look την περίοδο αυτή, κατά την οποία μάλιστα είχε ήδη ξεκινήσει το dating με τον μετέπειτα σύντροφο της Brad Pitt.

 

 

 

2000 Hair extensions: Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ και φρόντισε να τα ξεφορτωθεί λίγους μήνες αργότερα.

 

 

 

2001 Curly Bob: Από τα ίσα μακριά extensions, ακριβώς στο άλλο άκρο. Ένα κοντό curly bob που της ταίριαξε απίστευτα.

 

 

 

2002 Flat-ironed: Το ολόισιο μακρύ καρέ, στην φανταστική bronde απόχρωση, αποκάλυπτε την sexy πλευρά της.

 

 

 

2004 Βangs time: Σε μια πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού, η διάσημη ηθοποιός επιλέγει ολόισια bangs και σφιχτές μπούκλες.

 

 

 

2006 Face-framing layers: Μακριά, sleek layers με τα σκούρα καστανά highlights να αγαλλιάζουν μοναδικά το πρόσωπό της.

 

 

 

2009 French-braid band: Μια απίστευτα κομψή γαλλική πλεξούδα παίρνει την θέση των bangs για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

2011 Back to short: Καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, χωρίς περιττό όγκο αλλά και σκούρες ρίζες με λαμπερές ξανθές φιλαριστές άκρες.

 

 

 

2014 Βrunette: Ανοιχτό καστανό σε καρέ haircut, ένας ασυνήθιστος συνδυασμός για την star.

 

 

 

2017 Honey hair: Μακριά ίσια μαλλιά, με το αγαπημένο της φιλάρισμα να μην λείπει. Το ξανθό μελί χρώμα της πιο φωτεινό από ποτέ.

 

 

 

2020 Highlights: Το signature blond χρώμα της εναρμονίζεται μοναδικά με σκούρα highlights.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department