Skip to main content

BEAUTY TIPS

Marion Cotillard: Αυτή είναι η νέα μούσα του θρυλικού Chanel No5

To επικό άρωμα βρήκε το πρόσωπο του στην ταλαντούχα Γαλλίδα ηθοποιό 



 

Ένας ολόκληρος θρύλος γύρω από το συγκεκριμένο άρωμα. Οι καμπάνιες του, δεν θα μπορούσαν να ήταν κάτι λιγότερο. Ο οίκος Chanel προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού αρώματος N°5. Το all-time classic αλλά πάντα μοντέρνο άρωμα, αντιπροσωπεύει τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής, η ενέργεια της οποίας ανταποκρίνεται στη δύναμη της σεληνιακής έξης. Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard, εκφράζει αυτή τη γυναίκα και με τη βοήθεια του ταλαντούχου σκηνοθέτη Johan Renck, αφηγούνται την ιστορία της μέσα από την καμπάνια που αναμένεται σύντομα.

Η Marion Cotillard συγκίνησε το κοινό με την ερμηνεία της ως Édith Piaf, για την οποία απέσπασε και το πρώτο της βραβείο Όσκαρ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως οι Jacques Audiard, James Gray, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh, και Leos Carax. Η Marion Cotillard έχει αυτό το ανεπιτήδευτο “je ne sais quoi”, χαρακτηριστικό των γυναικών της Γαλλίας και τώρα μεταφέρει την έμφυτη κομψότητά της στο άρωμα Chanel N°5. Πηγή έμπνευσης γι’ αυτή την καμπάνια, ήταν μια δυνατή γυναίκα, η σαγήνη της οποίας ξεδιπλώνεται σε χαρά. Αυτή η μυστηριώδης γυναίκα φορώντας μια μαύρη κάπα, περπατά σε μια γέφυρα του Παρισιού ένα βράδυ με πανσέληνο… Αναμένουμε τη συνέχεια.

Για να πάρεις μια γεύση από την νέα καμπάνια αρώματος του Chanel N°5, πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός