Skip to main content

BEAUTY TIPS

Weird Beauty: Αυτές είναι οι πιο εκκεντρικές θεραπείες ομορφιάς των celebrities

Ασυνήθιστα beauty hacks με τσιμπήματα μελισσών, αφρόλουτρα από κόκκινο κρασί και άλλα ακραία tips



Ο μαγευτικός κόσμος της ομορφιάς είναι γεμάτος από μυστικά, τεχνικές αλλά και προϊόντα που συνεχώς ανανεώνονται με κυρίαρχο στόχο τους το νεανικό και λαμπερό πρόσωπο. Και ενώ προσπαθούμε συνεχώς να υιοθετήσουμε τα trends, στα οποία ορκίζονται πιστά οι κύριες του Hollywood για υγιή και αλαβάστρινη επιδερμίδα, πολλές celebrities φαίνεται πως ακολουθούν κάπως ασυνήθιστες θεραπείες ομορφιάς, που καλό θα ήταν να μην τις δοκιμάσεις στο σπίτι. Από την χρήση του μηλόξυδου ως καθαριστικό προσώπου, μέχρι το αφρόλουτρο μπύρας και τα τσιμπήματα των μελισσών για την επούλωση των ουλών, οι αγαπημένες μας celebrities γνωρίζουν στο πετσί τους πως η ομορφιά θέλει πράγματι θυσίες.

 

 

Mono threading: Ίσως η Eva Mendes ήταν αυτή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου άρθρου καθώς προ ολίγων ημερών πόζαρε ακομπλεξάριστη και τελείως raw αποκαλύπτοντας το μυστικό της για τον τέλειο, νεανικό λαιμό. Και πιο είναι αυτό; H θεραπεία mono-threading, η οποία μπορεί να φαίνεται επίπονη και επικίνδυνη, ωστόσο είναι σίγουρα αποτελεσματική. Όπως εξήγησε και η ίδια στην φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, «τα mono-threads ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος, αποτρέποντας τη χαλάρωση στο λαιμό».

 

 

Beer bath: Η 42 January Jones, που μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη, διατηρεί μια εκπληκτικά νεανική επιδερμίδα, χάρη στην μπύρα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κάνοντας τα καθιερωμένα beauté της στο σπίτι, εξήγησε στους θαυμαστές της όταν ολοκληρώνει αυτά, βυθίζεται στην μπανιέρα της, η οποία είναι γεμάτη από το αγαπημένο της ποτό. Η ίδια θεωρεί πως η μπύρα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα της και την χρησιμοποιεί αρκετά συχνά παίρνοντας παράδειγμα από την Κλεοπάτρα, η οποία έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας.

 

 

Bee sting therapy: Η ρουτίνα ομορφιάς της Gwyneth Paltrow κάθε άλλο παρά συμβατική θα την χαρακτήριζε κανείς. Και αυτό γιατί, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει δηλώσει πως είναι «ανοιχτή σε όλα», όσον αφορά την διατήρηση της ομορφιάς της. Η θεραπεία μελισσών λοιπόν, που υποβλήθηκε με στόχο την καταπολέμηση της φλεγμονής και των ουλών, είναι μια αρκετά ενναλακτική έως ακραία θα λέγαμε beauty θυσία. Μάλιστα, η Paltrow χρησιμοποιεί για στοματικό διάλυμα λάδι, μια τεχνική γνωστή στους επαγγελματίες οδοντιάτρους, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας και την απομάκρυνση των τοξινών. Το άδειο στομάχι είναι απαραίτητο για την συγκεκριμένη θεραπεία.

 

 

Apple cider vinegar: To μηλόξυδο είναι το αγαπημένο καθαριστικό προσώπου της Scarlett Johansson, το οποίο ανακάλυψε εντελώς τυχαία στην προσπάθεια της να χρησιμοποιεί περισσότερους φυσικούς τρόπους περιποίησης της επιδερμίδας της. «Είναι ένας καλός τρόπος για να θεραπεύσεις το δέρμα σου αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις όλες αυτές τις σκληρές χημικές ουσίες που ένας δερματολόγος θα πρότεινε», εξηγεί η ίδια.

 

 

Geisha facials: Η Victoria Beckham λατρεύει την παραδοσιακή ιαπωνική περιποίηση προσώπου, η οποία ως γνωστόν αποτελείται από περιττώματα πουλιών. Τα περιττώματα από αηδόνια αποστειρώνονται με υπεριώδη ακτινοβολία και μετατρέπονται σε σκόνη, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της λάμψης του δέρματος, την επούλωση των ερεθισμών και την αποκατάσταση της φυσικής του λάμψης.

 

 

Grapefruit oil: Η Jennifer Lopez διατηρεί μια εκπληκτική σιλουέτα στα 51 της χρόνια, που εκτός από την γυμναστική οφείλεται και στο λάδι από γκρέιπφρουτ. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι το έχει εντάξει στην διατροφή της, η JLo απλώς εισπνέει λάδι από γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει την όρεξή της.

 

 

Milk facial spray: Το super model των ‘90s, Cindy Crawford, οφείλει την σούπερ ενυδατωμένη και υγιή όψη της επιδερμίδας της στο γάλα που χρησιμοποιεί ως facial spray. «Το πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνες προϊόν κάνει το δέρμα πιο μαλακό ενώ του δίνει μια υγιή όψη» αναφέρει η Crawford.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου