Skip to main content

BEAUTY TIPS

Alicia Keys: Λάνσαρε το beauty και lifestyle brand που τόσο περιμέναμε

‘’Keys Soulcare’’: Το brand στοχεύει να φέρει νέο νόημα στην ομορφιά



 

Την θαυμάζουμε όσο λίγες γυναίκες στον χώρο του Hollywood. Κάνοντας ένα βήμα πίσω για να βρει ξανά τον εαυτό της, η Alicia Keys επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, αυτήν την φορά όμως όχι στην μουσική βιομηχανία, αλλά στον κόσμο της ομορφιάς. Ύστερα από teasers μηνών, η Alicia Keys λάνσαρε το beauty και lifestyle brand της, Keys Soulcare, (σε συνεργασία με την E.l.f Beauty).

https://www.instagram.com/p/CFuXcvJl6Ma/

Με επίκεντρο το self care, η συλλογή περιλαμβάνει μία κρέμα προσώπου με bakuchiol, υαλουρονικό οξύ και ceramides, ένα face roller από οψιδιανό λίθο, και ένα κερί με άρωμα καπνισμένου  φασκόμηλου και γάλακτος βρώμης, όλα cruelty free.

Το 2016, η μουσικός και συγγραφέας έγραψε ένα γράμμα που εξηγούσε γιατί αποφάσισε να αγκαλιάσει τον makeup free εαυτό της. "Κάθε φορά που έφευγα από το σπίτι, ανησυχούσα αν δεν φορούσα μακιγιάζ: Τι θα γινόταν αν κάποιος ήθελε μια φωτογραφία; Τι θα γινόταν αν θα την ανέβαζαν; Αυτές ήταν οι ανασφαλείς, επιφανειακές, αλλά ειλικρινείς σκέψεις μου. Και όλα αυτά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βασίζονταν πάρα πολύ στο τι θα πίστευαν άλλοι άνθρωποι για μένα. Δεν θέλω να καλύπτω πια ούτε το πρόσωπό μου, ούτε το μυαλό μου, ούτε την ψυχή μου, ούτε τις σκέψεις μου, ούτε τα όνειρά μου, ούτε τους αγώνες μου, ούτε τη συναισθηματική μου ανάπτυξη. Τίποτα", είχε γράψει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CFfET5XgCXF/

"Δεν είμαι σκλάβα του μακιγιάζ. Δεν είμαι σκλάβα του να μη φοράω μακιγιάζ. Μπορώ να επιλέξω τι θέλω κάθε στιγμή. Αυτό είναι το δικαίωμά μου", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μετά από έναν χρόνο, παρά τις αντιδράσεις και απόψεις που είχαν προκαλέσει οι προηγούμενες δηλώσεις της. Το σίγουρο είναι πως η Keys έχει μάθει να φροντίζει καλά τον εαυτό της και να γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι του skincare, αν επιθυμείς να μην χρησιμοποιείς προϊόντα μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CHYQElbA02n/

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ακόμα και όταν επιλέγει να φορά μακιγιάζ σε δημόσιες εκδηλώσεις, επιλέγει natural makeup looks με καλοσχηματισμένα φρύδια, φρέσκια επιδερμίδα και διακριτικά τονισμένες βλεφαρίδες, που πάντα εντυπωσιάζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CFsQ4Ksgu_F/

"Ένα αποκορύφωμα του προσωπικού ταξιδιού περιποίησης της Keys και του πάθους της να φέρει φως στον κόσμο, αυτό το νέο lifestyle και beauty brand θα επιτρέψει στην Alicia να διερευνήσει περαιτέρω την εσωτερική ομορφιά, την ευεξία και τη σύνδεση", σημειώνει το δελτίο τύπου. "Με μια αυθεντική φωνή και μια σειρά cruelty-free προϊόντων που αγαπούν το δέρμα και έχουν εγκριθεί από δερματολόγο, το brand στοχεύει να φέρει νέο νόημα στην ομορφιά".

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.