Skip to main content

BEAUTY TIPS

Beauté Parisienne: 5 skincare προϊόντα που κάθε Γαλλίδα λατρεύει να χρησιμοποιεί τον χειμώνα

Και made in France και σε λογική τιμή

 



 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι Γαλλίδες έχουν από την φύση τους αυτό το «κάτι», που ολόκληρος ο κόσμος της ομορφιάς συνεχώς προσπαθεί να εντάξει στα trends του. Η διαχρονική κομψότητα και φινέτσα που αποπνέουν τις καθιστούν πρότυπα ομορφιάς, αφού πολλές φορές επιχειρούμε να αντιγράψουμε το ανεπιτήδευτο στυλ τους τόσο στο ντύσιμο όσο και στην skincare ρουτίνα μας. Ατημέλητα φυσικά μαλλιά, αψεγάδιαστη λαμπερή επιδερμίδα, ελαφρύ μακιγιάζ, είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των French girls που όλες μας λατρεύουμε.

 

 

Ωστόσο, μπορεί η ρουτίνα ομορφιάς τους να φαίνεται εξαιρετικά λιτή, όπως όμως επισημαίνει η Γαλλίδα δερματολόγος και founder του «The French Pharmacy», Marine Vincent, τα French girls προσέχουν ιδιαίτερα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, βασιζόμενα πάντα στην αποτελεσματικότητα τους και όχι τόσο στην διαφημιστική εκστρατεία του brand. Επιπλέον, γνωρίζοντας πως ο χειμώνας είναι μια απαιτητική εποχή όσο αναφορά την φροντίδα της επιδερμίδας, υπάρχουν 5 skincare προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το boudoir τους. Τα french laboratories είναι ο σύμμαχος σου για να διατηρήσεις την λάμψη της επιδερμίδας σου τον χειμώνα, χωρίς υπερβολές στο budget σου.

 

 

Embryolisse Lait-Creme Concentre: Κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης. Εντατική ενυδάτωση, προάγει την κυτταρική ανανέωση και ανακουφίζει από την ανεπιθύμητη αίσθηση έντασης και τον σχηματισμό λεπτών γραμμών που οφείλονται στην αφυδάτωση.

 

 

 

Institut Esthederm Eau Cellulaire Mist: Η σύνθεση του είναι 100% βιομιμητική, εμπνευσμένη από το νερό του δέρματος. Ένα 100% ενεργό νερό που βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με τα κύτταρα του δέρματος, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα.

 

 

 

Nuxe Reve de Miel Honey Lip Balm: Μια σύνθεση που συγκεντρώνει τις ωφέλιμες ιδιότητες του μελιού, της πρόπολης και των πολύτιμων ελαίων που ανακουφίζουν άμεσα, θρέφουν σε βάθος και βοηθούν στην επανόρθωση των σκασμένων χειλιών.

 

 

 

Caudalie Moisturizing Mask All Skin Types: Eνυδατική μάσκα, η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέφει εντατικά, ενώ καταπραΰνει το ξηρό δέρμα του προσώπου και τα μάτια. Σε λίγα μόλις λεπτά, η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητα και την απαλότητα της.

 

 

 

La Roche Posay Cicaplast Mains: Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη και στη μη λιπαρή υφή του που δημιουργεί προστατευτικό φιλμ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου