Skip to main content

BEAUTY TIPS

Pink make up: Οι ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο nude

Αγνό, ρομαντικό και μοντέρνο



 

Αν δεν είχες σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσεις ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου, τότε νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Ακόμη και αν η ιδέα δεν σε ενθουσιάζει, είμαι σίγουρη πως οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν για το πιο φυσικό, ομοιόμορφο και ρομαντικό look, που θα λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/CF74hmslpWJ/

Τον τελευταίο καιρό, οι ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο δεν εννοούμε να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα ένα ροζ κραγιόν ή ένα ροζ ρουζ. Αλλά ολόκληρο το μακιγιάζ να είναι στις ίδιες αποχρώσεις για ομοιόμορφο και εναρμονισμένο αποτέλεσμα. Οι κορυφαίοι make up experts δεν σταματούν να δημιουργούν ονειρεμένα ‘’Pink make up looks’’, τα οποία ομολογουμένως έχουμε λατρέψει και δικαίως είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CIRqVP5Jec4/

https://www.instagram.com/p/CFxwQUMFStZ/

Με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και θα ξαναθυμηθούμε λίγο το μακιγιάζ μας, ένα ελαφρύ ‘’Pink make up’’ είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για λάμψη και ρομαντική/ γιορτινή αίσθηση. Διάλεξε  τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ σε ροζ χρώμα και ξεκίνα τους πειραματισμούς.

https://www.instagram.com/p/CHjMXihpXI6/

https://www.instagram.com/p/CFnQg-nl5ZF/

Note: Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά… αφού έχεις ολοκληρώσει την βάση σου, χρησιμοποίησε το ροζ blush σου, τόσο στα μάγουλα αλλά και στα μάτια με ένα φουντωτό πινέλο, για φυσικό αποτέλεσμα. Μόλις ολοκληρώσεις και τα υπόλοιπα βήματα, μη ξεχάσεις το κραγιόν σου, το οποίο για να αναδείξει ακόμη περισσότερο το look σου, προτίμησε το σε μια ‘’βαθιά και έντονη’’ ροζ απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CHYIcNEAe6_/

https://www.instagram.com/p/B_xvePsJ_RB/

Τέλος, καλύτερα να αποφύγεις τις απαλές baby pink αποχρώσεις στα χείλη, καθώς θεωρούνται αρκετά ξεπερασμένες, χρησιμοποιώντας πιο ζεστές και έντονες.

https://www.instagram.com/p/CEm8n5EpL3C/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου