Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μάσκα αποτοξίνωσης: Η no1 beauty αγορά που χρειάζεσαι για την νέα χρονιά

Ανανέωσε το πρόσωπο σου ξεκινώντας με ένα εύκολο detox

 



 

Οι φετινές γιορτές μπορεί να ήταν κάπως διαφορετικές, όμως η καλή διάθεση και όρεξη ευτυχώς δεν έλειψαν. Πολλές από εμάς και μακιγιαριστήκαμε και ήπιαμε κάνα δύο ποτηράκια παραπάνω και ξενυχτήσαμε με λίγα αγαπημένα μας πρόσωπα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα που πέρασαν δεν είχαν ούτε την ένταση αλλά ούτε και το ξεφάντωμα των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο τα εορταστικά δείπνα με τις παχυντικές λιχουδιές αλλά και οι ατέλειωτες συζητήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δυστυχώς έκαναν την δουλειά τους στην επιδερμίδα σου. Με άλλα λόγια, η θαμπή και αφυδατωμένη όψη δεν άργησε να φανεί, το πρήξιμο στα μάτια δεν έλειψε, όπως επίσης και κάποια ενοχλητικά σπυράκια από το μακιγιάζ, που τόσο καιρό είχες να κάνεις.

 

 

Όλα τα παραπάνω φωνάζουν πως εκτός από την αποτοξίνωση που ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις στην διατροφή σου, είναι απαραίτητη και η αποτοξίνωση του δέρματός σου. Και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά, έχοντας υγιή και φυσικά λαμπερή επιδερμίδα. Για αυτό ακριβώς, στον παρακάτω detox οδηγό θα ανακαλύψεις τις πιο αποτελεσματικές μάσκες προσώπου για αποτοξίνωση, που πολύ αγαπάμε και σίγουρα θα φορέσουμε τις επόμενες ημέρες.

 

 

Face Insta - Masque Detoxifying, Nuxe: Δύο φυσικά ενεργά συστατικά, το τριαντάφυλλο και ο άνθρακας, ενώθηκαν σε μια μάσκα με υφή εξαιρετικά αισθησιακού μαύρου gel. Αυτό το gel, μετατρέπεται σε γαλάκτωμα για να αποτοξινώσει την επιδερμίδα και να της χαρίσει λάμψη σε μόλις λίγα λεπτά.

 

 

Instant Detox Mask, Caudalie: Προσφέρει αληθινή αποτοξίνωση του δέρματος, καθαρίζει τους πόρους, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες και αναζωογονεί το δέρμα. Η 99.3% φυσική σύνθεση φέρνει τη ζωή στο θαμπό, κουρασμένο δέρμα.

 

 

Detox Clarifying Charcoal Mask, Vichy: Εμπλουτισμένη με Άνθρακα από ηφαιστειογενή εδάφη που ενεργοποιείται φυσικά & μαγνητίζει τους ρύπους και τις τοξίνες, ενώ μικραίνει το μέγεθος των πόρων. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

 

 

Mineral Radiance Instant Detox Mud Mask, Ahava: Eλαφριά, πολυτελής και πλούσια μάσκα λάσπης, που αποτοξινώνει βαθιά, αποκαθιστώντας τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και την υγρασία του δέρματος και καταπολεμά τα σημάδια της περιβαλλοντικής γήρανσης. Δουλεύει μαζί με τη φυσική  διαδικασία αποτοξίνωσης του δέρματος, για να είναι ενυδατωμένο, ανανεωμένο και  λαμπερό.

 

 

Clear Improvement Mask, Origins: Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση, με κύριο συστατικό White China Clay. Κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος, εξαιρετική για λιπαρές επιδερμίδες.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός