Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αν ψάχνεις για μια μεγάλη αλλαγή το 2021, το pixie cut είναι η go to επιλογή

Το κούρεμα από τις πασαρέλες στον καθρέφτη σου



 

Είναι γεγονός πως ο μήνας Ιανουάριος είναι μήνας αλλαγών. Έχεις όλους τους λόγους για να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές που θες στην ζωή σου και να ξεκινήσεις δυναμικά με ανανεωμένη διάθεση.

Το κούρεμα και τα μαλλιά στην ψυχολογία μας έχουν τεράστια επιρροή και αυτό το γνωρίζεις ήδη. Αυτό που μπορεί να μην γνώριζες όμως, είναι πως το pixie cut, είναι η go to επιλογή της σεζόν, που δεν διστάζουν πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, να δοκιμάσουν. Σίγουρα πρόκειται για ένα κούρεμα τολμηρό, ωστόσο όλα δείχνουν πως ταιριάζει σε κάθε ηλικία και με μικρές αλλαγές και προσαρμογές, μπορεί να ταιριάξει ιδανικά και σε κάθε σχήμα προσώπου.

 

 

Αν νιώθεις πιο έτοιμη από ποτέ για μια αλλαγή στα μαλλιά σου, πρόκειται για ένα κούρεμα άκρως δυναμικό, ιδιαίτερο και με ανδρόγυνες επιρροές που έχει πολλά να προσφέρει στην εμφάνιση και την προσωπικότητα σου. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι διάσημες celebrities και μοντέλα, που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και κυριολεκτικά να λάμψουν μετά την αλλαγή τους.

 

    

 

Και αν σου ακούγεται καλή ιδέα, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν ακόμη περισσότερο και θα σου δώσουν ιδέες για pixie κουρέματα που έχουμε αγαπήσει και έχουν αγαπηθεί πολύ!

 

         

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30