Αντιμετώπιση ξηρού αφυδατωμένου δέρματος

Ξηρότητα στο πρόσωπο: εάν η επιδερμίδα σου είναι ιδιαίτερα «τσιτωμένη», τραβά, έχει τραχιά όψη και ξεφλουδίζει, ήρθε η στιγμή να αυξήσεις την ενυδάτωσή της.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Αυτό που χρειάζεσαι είναι με μία σούπερ περιποίηση με ειδικά προϊόντα. Το μυστικό είναι να επιλέξεις συστατικά τα οποία απευθύνονται στις αφυδατωμένες επιδερμίδες και προσφέρουν άμεση αποκατάσταση.

Σου προτείνω: Επίλεξε προϊόντα τα οποία περιέχουν λιπαρά οξέα όπως λινολεικό οξύ, φυτικά έλαια και ceramides (που επιδιορθώνουν τον ενυδατικό "φραγμό" της επιδερμίδας), υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη (που συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα), βαζελίνη, βούτυρο κακάο και dimethicome (που δημιουργούν ένα αεροστεγές φιλμ το οποίο εμποδίζει την διαδερμική εξάτμιση της υγρασίας). Επιπλέον, οι ειδικοί ανακάλυψαν πρόσφατα ότι το έκκριμα σαλιγκαριού έχει επουλωτικές ιδιότητες και το χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν σούπερ ενυδατικά προϊόντα που απευθύνονται σε ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.

Tip: Επίλεξε πιο πλούσιες φόρμουλες όπως balm ή κρέμες, επειδή οι περισσότερες λοσιόν δεν μπορούν να προσφέρουν τη μέγιστη ενυδάτωση που έχεις ανάγκη.

Να θυμάσαι: Είναι σημαντικό να κάνεις ελεγχόμενη χρήση των προϊόντων που θα επιλέξεις. Τα ενυδατικά προϊόντα μπορούν να ελέγξουν την ξηρότητα της επιδερμίδας όχι όμως να την θεραπεύσουν.   About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares