Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tα πιο ονειρεμένα beauty looks της Haute Couture 2021

Τα Ανοιξιάτικα/ Καλοκαιρινά make up looks του 2021 που αξίζει να ακολουθήσεις



 

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής 2021 όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, έστω και ηλεκτρονικά, αλλά έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στον χώρο της μόδας. Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας, παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές και αιθέριες δημιουργίες, αέρινα και εντυπωσιακά υφάσματα, ντύνουν τα πιο όμορφα μοντέλα. Εκείνα δίνουν με την σειρά τους τον καλύτερο τους εαυτό επί πασαρέλας, προκειμένου να μας εντυπωσιάσουν. Και σίγουρα το πετυχαίνουν. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε, όταν φορούν τα πιο σύγχρονα κομμάτια από τους κορυφαίους οίκους και το μακιγιάζ τους… είναι απλά ονειρεμένο.

Το βλέμμα μας, μαγνητίστηκε τόσο από τα ρούχα, αλλά κυρίως από τα ρομαντικά και αψεγάδιαστα πρόσωπα των μοντέλων. Οι make up experts φρόντισαν να δημιουργήσουν το μακιγιάζ που ταιριάζει καλύτερα, σε όλο το σύνολο και να αναδείξουν με φυσικό τρόπο περισσότερη από την ομορφιά των μοντέλων. Κυρίως όμως, θέλησαν να μοιραστούν τις τάσεις και τα χρώματα, τα οποία θα μας δώσουν έμπνευση και σύγχρονη αισθητική στα επόμενα make up looks μας.

https://www.instagram.com/p/CKlrcidIy1-/

Πορτρέτα από την πασαρέλα, λίγο θέλησαν για να γίνουν viral και ακόμη όσοι δεν ασχολούνται με το μακιγιάζ, πήραν μια στιγμή για να θαυμάσουν το αποτέλεσμα. Όλες οι τάσεις αλλά και οι ιδέες που θα χρειαστείς για τα επόμενα Ανοιξιάτικα και Καλοκαιρινά μακιγιάζ του χρόνου, βρίσκονται παρακάτω και έχουν πολλά να σου μάθουν:

https://www.instagram.com/p/CKmqGRCJugg/

https://www.instagram.com/p/CKjsdoQItsM/

https://www.instagram.com/p/CKl5JIsoyDO/

https://www.instagram.com/p/CKezt-jnOM_/

https://www.instagram.com/p/CKgnu7LnkLK/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές