Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να οργανώσω τα καλλυντικά μου

Τα καλύτερα vanity έπιπλα για μια πραγματικά όμορφη συλλογή



 

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα αγαπημένο έπιπλο στον χώρο του σπιτιού σου, το οποίο θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε σένα και τον καλλωπισμό σου. Τα vanity έπιπλα όπου αποθηκεύονται τα καλλυντικά, αλλά και όλα τα προϊόντα ομορφιάς, παλαιότερα ήταν ιδιαίτερα σπάνια και λίγες είχαν την συγκεκριμένη πολυτέλεια. Σήμερα ο καθρέφτης και το έπιπλο, που έχουμε συγκεντρώσει και οργανώσει τα καλλυντικά μας, έχει αποκτήσει νέο νόημα. Οι Γαλλίδες μάλιστα, ήταν εκείνες που ξεκίνησαν την μεγάλη τάση με τα vanity desks, όπου ήταν το όνειρο κάθε γυναίκας που ασχολείται με την ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CCqt1xGntWY/

https://www.instagram.com/p/CFUp4DqHXD1/

https://www.instagram.com/p/CIyIgLWnTaI/

Αν από την άλλη έχεις συνηθίσει να βάφεσαι βιαστικά στο μπάνιο σου, με ένα χαώδες και μη οργανωμένο νεσεσέρ, τότε σίγουρα το πρωινό σου μακιγιάζ ή skincare δεν θα είναι και η αγαπημένη σου ασχολία. Και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο και στην εμφάνιση σου. Έχοντας έναν χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στην περιποίηση σου, και θα απολαμβάνεις καλύτερα τη self care ρουτίνα σου, και θα ευχαριστηθείς όσο ποτέ την διαδικασία του μακιγιάζ, σε έναν χώρο που σε εμπνέει και σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφα.

https://www.instagram.com/p/CGC8x_1nH9z/

https://www.instagram.com/p/CKKVo24n54r/

https://www.instagram.com/p/CCYu7Hrncq7/

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, οι Γαλλίδες δίνουν τεράστια σημασία στον χώρο που αποθηκεύουν όλα τα προϊόντα περιποίησης τους και μακιγιάζ. Εκτός από τον καθρέφτη, κοσμούν με αρωματικά κεριά, μίνιμαλ δημιουργίες όπως πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες, εκπληκτικά και καλαίσθητα αξεσουάρ, ακόμη και μικρά φυτά που δίνουν τόσο σύγχρονη και φρέσκια αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CCj0FeWFxi7/

https://www.instagram.com/p/CGFumPqn4nA/

https://www.instagram.com/p/CB1aL_llEQM/

https://www.instagram.com/p/CBf6AC0H-LA/

https://www.instagram.com/p/CJYudZSnxJL/

https://www.instagram.com/p/CJ_cCbLHVTq/

Μιας και το μακιγιάζ με την προστατευτική μάσκα και τις συνθήκες πανδημίας έχει έρθει σε δεύτερη θέση, ενώ η περιποίηση προσώπου και το skincare αποκτά όλο και περισσότερο έδαφος, τα vanity έπιπλα εμπλουτίζονται με ακόμη περισσότερα serums, ενυδατικές, gadgets περιποίησης και ενυδατικές μάσκες.

https://www.instagram.com/p/CJQ1ngHny_K/

https://www.instagram.com/p/CI6QBDUnjii/

https://www.instagram.com/p/CJ6TSN9BuXc/

https://www.instagram.com/p/CGVQaTTnhfW/

Για να καταλάβεις την σημασία του vanity room στις ημέρες μας, υπάρχουν κορίτσια με χιλιάδες followers, οι οποίες είναι κυρίως δημοφιλείς, ακριβώς επειδή έχουν ονειρεμένα vanity έπιπλα, οργάνωση στα skincare προϊόντα και τα καλλυντικά τους και φυσικά είναι πάντοτε ενημερωμένες για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Εμπνέουν καθημερινά να αφοσιώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου και την περιποίηση σου, έχοντας δημιουργήσει τον ιδανικό για εσένα χώρο, αποκλειστικά για να κάνεις την περιποίηση σου. Μη ξεχνάς άλλωστε, πως η ομορφιά είναι πρωτίστως αίσθηση.

https://www.instagram.com/p/CIy8mvZnB_o/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα