Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η πριγκίπισσα Diana

Υπάρχει στην αγορά μέχρι και σήμερα



 

Δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή 21 χρόνια πριν, ωστόσο το στίγμα της παραμένει ανεξίτηλο. Η προσωπικότητα της, η πολυτάραχη ζωή της, το στιλ της και η ιστορία που ακολουθεί το όνομα της, εξακολουθεί έως και σήμερα να απασχολεί το διεθνές κοινό.

https://www.instagram.com/p/CJT0xW_l-bK/

Εκτός από τα παραπάνω, άφησε την δική της ιστορία στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Ήταν εκείνη που έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με τις τάσεις της, όπως για παράδειγμα με το μπλε eyeliner στο μακιγιάζ της, έντονα smokey μάτια και slick back χτένισμα. Το γεγονός πως οι σύγχρονες γυναίκες, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να επηρεάζονται από την πριγκίπισσα Diana, φέρνει στην επιφάνεια όλο και περισσότερες πληροφορίες για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CKpZu0clQUL/

https://www.instagram.com/p/CIbCTgrHaZs/

Η διάσημη make up artist από την Βρετανία Lisa Eldridge, είχε καλεσμένη στο Youtube κανάλι της, την Mary Greenwell. Η Mary Greenwell είναι η γυναίκα που η Diana εμπιστευόταν το μακιγιάζ της, τις φορές που δεν το δημιουργούσε η ίδια. Και βρισκόμενη στο κανάλι της Eldridge, αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της πριγκίπισσας.

https://www.instagram.com/p/CKXKshpMtpu/

“Είχα την τιμή να επιμελούμαι το μακιγιάζ της Diana μέχρι και λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν εκπληκτική. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό.” Η Greenwell αποκάλυψε επίσης ότι η Πριγκίπισσα δεν φορούσε ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς οι φυσικές της ήταν πολύ πλούσιες και μακριές ενώ το δέρμα της ήταν σε άριστη κατάσταση.

Τέλος όσον αφορά το signature άρωμα που επέλεγε η Diana, σύμφωνα με το Celebrity Fragrance Guide, η Πριγκίπισσα είχε αρκετά αγαπημένα αλλά αυτό που ξεχώριζε ήταν το Bluebell του οίκου Penhaligon’s, το οποίο μπορείς να βρεις μέχρι και σήμερα στην αγορά. Πρόκειται για ένα άρωμα με φρέσκια και φρουτώδη μυρωδιά, έχοντας νότες κορυφής το κίτρο, το Lily of the Valley, το γιασεμί, το τριαντάφυλλο και την κανέλα!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Dry Brushing: 6 λόγοι για να ξεκινήσεις το στεγνό βούρτσισμα της επιδερμίδας σου αυτή την άνοιξη

Το dry brushing είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα του σώματός σου

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION NEWS

Ο Ισπανικός οίκος χειροποίητων luxury υποδημάτων Pedro Garcia καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια δόση λάμψης

Από την καλοκαιρινή συλλογή ξεχωρίζουν οι μεταλλικές αποχρώσεις που δίνουν ένα extra shimmer στα loafers και τα πέδιλα