Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η πριγκίπισσα Diana

Υπάρχει στην αγορά μέχρι και σήμερα

Τόνια Τζαφέρη

 

Δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή 21 χρόνια πριν, ωστόσο το στίγμα της παραμένει ανεξίτηλο. Η προσωπικότητα της, η πολυτάραχη ζωή της, το στιλ της και η ιστορία που ακολουθεί το όνομα της, εξακολουθεί έως και σήμερα να απασχολεί το διεθνές κοινό.

Εκτός από τα παραπάνω, άφησε την δική της ιστορία στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Ήταν εκείνη που έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με τις τάσεις της, όπως για παράδειγμα με το μπλε eyeliner στο μακιγιάζ της, έντονα smokey μάτια και slick back χτένισμα. Το γεγονός πως οι σύγχρονες γυναίκες, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να επηρεάζονται από την πριγκίπισσα Diana, φέρνει στην επιφάνεια όλο και περισσότερες πληροφορίες για εκείνη.

Η διάσημη make up artist από την Βρετανία Lisa Eldridge, είχε καλεσμένη στο Youtube κανάλι της, την Mary Greenwell. Η Mary Greenwell είναι η γυναίκα που η Diana εμπιστευόταν το μακιγιάζ της, τις φορές που δεν το δημιουργούσε η ίδια. Και βρισκόμενη στο κανάλι της Eldridge, αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της πριγκίπισσας.

“Είχα την τιμή να επιμελούμαι το μακιγιάζ της Diana μέχρι και λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν εκπληκτική. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό.” Η Greenwell αποκάλυψε επίσης ότι η Πριγκίπισσα δεν φορούσε ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς οι φυσικές της ήταν πολύ πλούσιες και μακριές ενώ το δέρμα της ήταν σε άριστη κατάσταση.

Τέλος όσον αφορά το signature άρωμα που επέλεγε η Diana, σύμφωνα με το Celebrity Fragrance Guide, η Πριγκίπισσα είχε αρκετά αγαπημένα αλλά αυτό που ξεχώριζε ήταν το Bluebell του οίκου Penhaligon’s, το οποίο μπορείς να βρεις μέχρι και σήμερα στην αγορά. Πρόκειται για ένα άρωμα με φρέσκια και φρουτώδη μυρωδιά, έχοντας νότες κορυφής το κίτρο, το Lily of the Valley, το γιασεμί, το τριαντάφυλλο και την κανέλα!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares