Skip to main content

BEAUTY TIPS

Λανσάρει το δικό της skincare brand η Hailey Bieber

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της είναι πραγματικά εντυπωσιακή



 

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Hailey Bieber  είναι συχνά αντικείμενο συζήτησης στα κορυφαία περιοδικά ομορφιάς, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συνέχεια της ζητούν να αποκαλύψει τα αγαπημένα της skincare προϊόντα και τις ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας της.

https://www.instagram.com/p/CD6qRMhlUuC/

https://www.instagram.com/p/CECu_VslC15/

Οι φήμες πως το διάσημο μοντέλο ετοιμάζει το δικό της brand με προϊόντα περιποίησης, είχαν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και καιρό, και όλα δείχνουν πως επιβεβαιώνονται. Το όνομα που έδωσε στο brand της είναι Rhodes (Hailey Rhodes Baldwin), ενώ εκείνη ήθελε να δώσει το όνομα Bieber Beauty, ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε το 2019 από το U.S. Patent & Trademark Office, διότι ο σύζυγός της, Justin, είχε λανσάρει προϊόντα το 2010 με το όνομα του. Δοκίμασε επίσης τα ονόματα Dew Beauty και Dewy Beauty, τα οποία επίσης απορρίφθηκαν, καθώς ο Justin είναι ιδρυτής του fashion label Drew House, το οποίο πήρε το όνομά του από το μεσαίο του όνομα. 

https://www.instagram.com/p/CJ4UJrElgz8/

Η εταιρεία της θα περιλαμβάνει "προϊόντα ευεξίας, προϊόντα μπάνιου και ντους, κρέμες ομορφιάς, προϊόντα προσωπικού καθαρισμού, καλλυντικά, μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και περιποίησης δέρματος". Ακόμη όμως δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει το πρώτο λανσάρισμα.

https://www.instagram.com/p/CItNsqRlz6Q/

Η ίδια είχε αντιμετωπίσει διάφορα δερματικά προβλήματα στο παρελθόν και το γεγονός αυτό, την έκανε να αφοσιωθεί στο σωστό skincare. Έχει μάλιστα δηλώσει την αγάπη της προς την clean, plant-based, φιλοσοφία στην ομορφιά και πιθανόν να ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία και στο δικό της brand, με φυτικά προϊόντα, χωρίς άρωμα και με καταπραϋντικά συστατικά.

https://www.instagram.com/p/B_DsK7MFcWf/

 Όπως έχει πει πρόσφατα, πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα. "Πολλά προϊόντα ερεθίζουν την επιδερμίδα μου και μου δημιουργούν έκζεμα γύρω από το στόμα και τα μάτια μου. Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω προϊόντα που περιέχουν αρώματα, καθώς μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα μου". Δεν θα μας εντυπωσίαζε επίσης καθόλου αν το brand ήταν εμπνευσμένο από τον ωκεανό, καθώς όπως έχει πει η ίδια, θεωρεί πως το αλατόνερο είναι ό,τι καλύτερο για την ευαίσθητη επιδερμίδα της. "Το δέρμα μου το αισθάνομαι καλύτερο όταν είμαι στον ωκεανό".

https://www.instagram.com/p/B8rdceYlXtF/

Τέλος, έχει ήδη δημιουργηθεί λογαριασμός του brand στο instagram ‘’Rhodes Beauty’’, ο οποίος μετρά σχεδόν 15k ακόλουθους.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς