Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα ωραιότερα beauty looks της εβδομάδας που μας πέρασε

Σε μια καθημερινότητα που δεν αλλάζει τίποτα, οφείλεις τουλάχιστον να ανανεώσεις την όψη σου



Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Κυριακή και ως ημέρα ανασκόπησης. Ως ημέρα, που αναπολούμε όλα όσα μας έκαναν να τα θυμόμαστε και να μας εντυπωσιάσουν. Από ανθρώπους, στιγμές, δράσεις έως outfits και ονειρεμένα beauty looks.

Μετά την εβδομάδα υψηλής ραπτικής του Παρισιού, όπου είδαμε τα ωραιότερα beauty looks για φέτος, έρχονται μοντέλα και celebrities να μας εντυπωσιάσουν με το make up look τους. Και φυσικά, μπορεί οι τάσεις να είναι διεθνείς, ωστόσο υπάρχει ποικιλία και πρωτότυπα trends. Είδαμε την δυναμική επιστροφή του matte μακιγιάζ σε ακαταμάχητο smokey eye look, στην Καρντάσιαν. Συναντήσαμε λαμπερές και φρέσκιες επιδερμίδες. Μίνιμαλ μακιγιάζ με λάμψεις στα μάτια. Ροζ αποχρώσεις. Έντονα βλέμματα, ακόμη και pop χρώματα σε κραγιόν.

Και αν παρακολουθείς καιρό τις αναρτήσεις μας, κάπου θα έχεις συναντήσει την φράση, πως ‘’όλα είναι θέμα έμπνευσης’’. Πόσο μάλλον το μακιγιάζ. Και σε μια καθημερινότητα που δεν αλλάζει τίποτα, οφείλεις τουλάχιστον να ανανεώσεις την όψη σου και να πειραματιστείς με looks που θα σου δώσουν διαφορετική αισθητική και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να είσαι expert για να επιτύχεις ένα αψεγάδιαστο make up look. Βρες το στοιχείο που θες να τονίσεις περισσότερο, είτε αυτό είναι τα μάτια, τα χείλη ή η επιδερμίδα σου και με την βοήθεια των παρακάτω look, δημιούργησε νέα μακιγιάζ και ιδέες, τα οποία θα γίνουν αγαπημένα. Ή πιο σωστά, τα οποία φρόντισε να τα κάνεις αγαπημένα.

https://www.instagram.com/p/CK6mt-PA_44/

https://www.instagram.com/p/CK1fL5DDDtU/

https://www.instagram.com/p/CK31guxlQpH/

https://www.instagram.com/p/CK1WBbyJirY/

https://www.instagram.com/p/CKcP2BpHGbs/

https://www.instagram.com/p/CKzllIuBuYt/

https://www.instagram.com/p/CK4iHjbBtaw/

https://www.instagram.com/p/CK4Lw_8hH_f/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department