Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το νέο χτένισμα της Kaia Gerber είναι από τα μεγαλύτερα hair trends της χρονιάς

Τι θα έλεγες για ένα κομψό και effortless french bob χτένισμα;



Δεν είναι λίγα τα μοντέλα που αντιμετωπίζουν θέματα με τα μαλλιά τους και την επιδερμίδα τους, μιας και καθημερινά τα ταλαιπωρούν σε φωτογραφήσεις και τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Κάπως έτσι πριν από κάποια χρόνια, πήρε και η Kaia Gerber την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της, σε ένα καρέ χτένισμα, το οποίο απογείωσε την καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CLQSWnTjN6n/

Το σίγουρο είναι πως στην νεαρή  Kaia, αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνιση της και να αλλάζει συχνά τα μαλλιά της. Τα έβαψε ξανθά πλατινέ, έπειτα bubblegum pink, πρόσφατα υιοθέτησε ένα balayage blonde hair look, ενώ μόλις πριν λίγες εβδομάδες απαρνήθηκε τα κοντά μαλλιά, βάζοντας extensions.

Την καρδιά της όμως, έχουν κλέψει τα  κομψά  ‘’bob cuts’’.
Στην φωτογραφία που μοιράστηκε, μας δείχνει το νέο της κούρεμα και ομολογουμένως το λατρέψαμε. Άκρως νεανικό, φρέσκο και σύγχρονο, με effortless χαρακτήρα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της χρονιάς.

"Τα μαλλιά μου πέρασαν πολλά αλλά επιστρέψαμε". "Μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενη είμαι;" έγραψε χαρακτηριστικά στο  Instagram story της, με το νέο french girl bob χτένισμα της, το οποίο επιμελήθηκε ο hairstylist, Aaron King.

Έτσι καταφέρνει με ένα κοντό, αλλά πολύ νεανικό και μοντέρνο χτένισμα, να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή και να τα απαλλάσσει από κατεστραμμένες άκρες και μήκη.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα