Πώς να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο ακόμη και τους χειμερινούς μήνες

Απαλλάξου από την θαμπή επιδερμίδα και την αφυδάτωση

Τόνια Τζαφέρη

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, αλλά και η χειμερινή σεζόν, προκαλεί ξηρότητα, αφυδάτωση και θαμπή επιδερμίδα, όταν δεν την φροντίζουμε όπως πρέπει. Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Ακόμη και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα όμως, είναι πιθανό τους χειμερινούς μήνες, να εμφανίζεις ξηρότητα σε σημεία του προσώπου σου, αφυδατωμένη χείλη και όψη.

Με την κατάλληλη περιποίηση και κυρίως την συστηματική και καθημερινή φροντίδα, έχεις την δυνατότητα να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από εξωτερικούς παράγοντες και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις έντονες λάμψεις και την ενυδατωμένη επιδερμίδα με καλοκαίρι και ηλιοκαμένη όψη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν επιθυμούμε το πρόσωπο μας λαμπερό και φρέσκο, όλο τον χρόνο. Η έμφαση για ένα λαμπερό πρόσωπο, θα πρέπει να δοθεί στην σωστή ενυδάτωση και τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία έχουν την ιδιότητα να ενισχύσουν την λάμψη και πάλι στο πρόσωπο σου.

Πλούσιες ενυδατικές κρέμες, hydrating boosters και μάσκες, όπως επίσης και glowing serums, θα είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα όλο τον χρόνο. Παρακάτω έχουμε συλλέξει κάποια από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, που έχουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Να σου προσφέρουν λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Αφού ολοκληρώσεις τον καθαρισμό σου, σειρά έχει η απολέπιση και η αγαπημένη σου ενυδατική μάσκα. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλάξ και μάσκες λάμψης για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά ακολουθούν τα serums/ boosters και τέλος η ενυδατική σου. Έχοντας την σωστή σειρά των προϊόντων που απλώνουμε, εξίσου σημαντικό είναι να βρούμε τα κατάλληλα προϊόντα.

Note: Αν επιθυμείς ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, τότε μπορείς να συνεχίσεις με το μακιγιάζ, όπου μπορείς να αναμείξεις την βάση σου με glow drops ή να χρησιμοποιήσεις highlighter ψηλά στα ζυγωματικά, στο άνω χείλος, κάτω από το φρύδι και ελάχιστο στη μύτη.

Origins/ Ginzing Glow Boosting Moisturizer

 

Kora/ Face Glow Oil
   
Mac Strobe Creme
   
Dr. Barbara Sturm/ Glow Drops
   

Laura Mercier/ Illuminating Primer
   
Loreal/ Glow Amour
     

Pixi/ Glow Tonic Serum
       

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares